Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY

Una dintre cele mai urate facturi pe care le putem primi este cea de la energia electrica. De aceea sunt la mare cautare acum masinile de spalat care fac parte dintr-o clasa energetica economa si eficienta totodata. Despre o astfel de masina de spalat vom vorbi si noi in randurile urmatoare unde vom face un review masinii de spalat rufe Bosch WAB24262BY.

 

Bosch WAB24262BY este o masina de spalat rufe care nu se atinge de factura noastra de energie electrica

Dupa cum bine am zis si mai sus, Bosch WAB24262BY este o masina de spalat rufe care se mandreste cu un consum de energie redus. Asta deoarece face parte din clasa energetica A+++ la fel ca masina de spalat rufe Bosch WAT30360BY. Exista insa si deosebiri intre acestea doua, una dintre ele fiind capacitatea, Bosch WAB24262BY avand o capacitate mai mica cu 2kg, deci de 6KG.

 

Vezi detalii despre aceasta masina de spalat rufe. 

 

Totusi la capitolul viteza nu exista diferente. Deci si Bosch WAB24262BY poate spala rufele in doar 15 sau 30 de minute atunci cand activam unul dintre programele rapide. Tot legat de programe trebuie mentionat si faptul ca exista mai multe programe in functie de materialul si tipul rufelor.

De asemenea Bosch WAB24262BY sta bine si la capitolul protectie astfel incat copii nu o vor putea folosi iar inundatiile vor fi doar in cosmarurile noastre.

Un alt aspect interesant al acestei masini de spalat rufe este faptul ca dispune de un indicator LED care ne afiseaza timpul ramas pana cand rufele vor fi imaculate dar ne permite totodata si sa activam diferite programe.

 

Pretul este unul avantajos

Poate ca va intrebati cat costa masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY. Ei bine chiar daca se poate lauda cu un numar atat de mare de dotari, aceasta nu costa mai mult de 1989 de lei, un pret foarte bun daca doriti sa aflati parerea noastra.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email