Masina de spalat vase Bosch SPS40E22EU

Incarcarea la jumatate, capacitatea de 9 seturi de vase si cele 4 programe de spalat vase sunt doar cateva dintre specificatiile cu care se poate lauda Bosch SPS40E22EU. Iar pentru ca este o masina de spalat vase foarte interesanta, am ales sa o prezentam intr-un numar mai mare de cuvinte in randurile urmatoare, sa nu ne rezumam doar la prima propozitie.

 

Bosch SPS40E22EU este o masina de spalat vase care are cate putin din toate

Una dintre cele mai apreciate optiuni ale masinii de spalat vase Bosch SPS40E22EU este cea de incarcare doar pe jumatate care, atunci cand spalam un numar mai putine de vase, reduce atat cantitatea de apa precum si consumul de energie electrica, obtinand totodata rezultate excelente.

Masina de spalat vase Bosch SPS40E22EU

De asemenea, exista o functie Aqua Stop care previne inundatiile ceea ce ne permite sa lasam vasele la spalat si sa iesim la o plimbare sau la un film in oras fara sa stam cu prea multe griji ca ne-am putea gasi bucataria transformata in piscina.

Iar pentru a va dovedi faptul ca Bosch SPS40E22EU este o masina de spalat vase foarte grijulie, va mai spunem ca aceasta are grija in mod special de vasele din sticla, acestea fiind mai fragile decat restul vaselor.

 

Aflati detalii despre produs aici.

 

Un alt senzor care ne-a placut foarte mult este Aqua Sensor care verifica in permanenta starea vaselor pentru a regla temperatura, consumul de apa si timpul necesar obtinerii unor vase imaculate.

Exista un mit care spune ca masinile de spalat vase sunt foarte galagioase. Ei bine tehnologia EcoSilence Drive cu care este dotata Bosch SPS40E22EU contrazice acest zvon.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica a acestei masini, acesta este de 220 kW pe an, mai mic chiar decat al modelului Electrolux ESF2300OW, iar cel de apa este de aproximativ 2520 l pe an.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email