Masina de spalat vase Bosch SMV50E60EU

Putem spune multe lucruri despre masina de spalat vase Bosch SMV50E60EU insa nu putem spune ca aceasta este doar o masina de spalat vase obisnuita. Asta deoarece este dotata cu foarte multe tehnologii si functii care ajuta la obtinerea unei performante dorite, astfel incat sa ne multumeasca cu vase imaculate.

De aceea ne-am gandit sa facem un review masinii de spalat vase Bosch SMV50E60EU.

 

Bosch SMV50E60EU este o masina de spalat vase silentioasa

Datorita tehnologiei EcoSilence Drive masina de spalat vase Bosch SMV50E60EU reuseste sa se bucure de 3 calitati in acelasi timp: este silentioasa, puternica dar si mai durabila totodata. Acestea sunt probabil trei motive numai bune pentru a convinge pe oricine de faptul ca este o achizitie buna.Masina de spalat vase Bosch SMV50E60EU

Vasele nu au niciodata aceleasi dimensiuni asa ca s-a optat pentru un cos reglabil astfel incat sa putem spala si vasele de dimensiuni mai mari.

 

Vezi pretul bomba.

 

Majoritatea detinatorilor unor masini de spalat vase evita sa le foloseasca si pentru a spala paharele deoarece se tem pentru siguranta acestora. Ei bine Bosch SMV50E60EU ne promite ca paharele vor fi mereu in siguranta.

Cu ajutorul programului Eco 45 pana si cele mai murdare vase for fi spalate fara absolut nici o problema. Iar pentru a se asigura ca vasele sunt curate, exista un senzor Aqua Sensor care transmite masinii de spalat vase Bosch SMV50E60EU indicatii in legatura cu temperatura, consumul de apa si timpul necesar curatarii vaselor. Putem spune asadar faptul ca Bosch SMV50E60EU este o masina de spalat vase inteligenta.

Va e frica de inundatii in bucatarie? Fara griji! AquaStop este un senzor conceput special pentru a preveni situatiile de genul acesta.

 

Alte specificatii

Aceasta masina de spalat are o capacitate uimitoare de 12 seturi de vase si, in ciuda acestui fapt, se bucura de un consum de energie redus, facand parte din clasa energetica A+, avand astfel un consum mai mic decat modelul Electrolux ESL4200LO.

In ceea ce priveste numarul de programe, acesta este de 5 iar despre unele dintre ele am vorbit chiar in randurile de mai sus. Printre altele mai putem mentiona programul de prespalare, indicatorul de sare, programarea intarziata precum si programul rapid.

Pentru o durata de viata indelungata, aceasta dispune de un filtru de autocuratare astfel incat sa scapam de inca o munca in plus.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email