Masina de spalat vase Bosch SMV40C10EU

Tragediile se pot intampla oricand atunci cand nu ai niste electrocasnice care sa iti promita siguranta apartamentului sau a casei atunci cand pleci de acasa. De aceea au fost inventate tot felul de tehnologii care sa tina aceste tragedii departe. O astfel de tehnologie este Aqua Stop care poate fi intalnita la mai multe masini de spalat vase.

Printre masinile de spalat vase care dispun de aceasta tehnologie este si Bosch SMV40C10EU pentru care v-am pregatit un review pe care il veti gasi chiar in randurile urmatoare.

 

Bosch SMV40C10EU este o masina de spalat anti-inundatiiMasina de spalat vase Bosch SMV40C10EU

Functia Aqua Stop despre care vorbeam mai sus poate fi intalnita si la masina de spalat vase Bosch SCE52M65EU, un model destul de asemanator cu Bosch SMV40C10EU. De asemenea vorbim si despre o masina de spalat vase foarte rapida, care obtine vase imaculate cu 50% mai repede decat multe alte modele.

Tot legat de siguranta ar mai trebuie sa spunem si faptul ca Bosch SMV40C10EU nu va putea folosita de catre copii, ceea ce un lucru apreciat in mod special de familiile mai numeroase in care copii ar putea defecta electrocasnicele.

 

Vezi detalii importante aici.

 

De cele mai multe ori, la masinile de spalat vase obisnuite ne putem confrunta cu probleme atunci cand spalam paharele. Acest lucru nu este insa valabil si atunci cand folosim masina de spalat vase Bosch SMV40C10EU deoarece este dotata cu o tehnologie de protectie a paharelor.

De asemenea pentru a putea spala vase de toate dimensiunile, avem la dispozitie un cos reglabil pe inaltime.

 

Pret si alte detalii

Capacitatea este un alt punct forte al masinii de spalat Bosch SMV40C10EU. Aceasta are o capacitate de 12 seturi si face parte din clasa energetica A, deci are un consum de energie acceptabil.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email