Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU

Majoritatea persoanelor sunt de parere ca daca o electrocasnica are un numar mare de specificatii, dotari si programe, atunci si pretul acesteia este mai mare. Bosch SMS40E32EU este insa dovada clara ca nu e chiar asa, aceasta fiind o masina de spalat vase cu foarte multe dotari utile care insa are un pret accesibil oricarei persoane.

Din acest motiv ne-am gandit ca multi cumparatori s-ar bucura daca am scrie un review masinii de spalat vase Bosch SMS40E32EU.

 

Vezi parerea clientilor. 

 

Bosch SMS40E32EU spala pana si cele mai murdare vaseMasina de spalat vase Bosch SMS40E32EU

Dupa o masa foarte bogata constatati ca v-ati ales cu un numar foarte mare de vase mai murdare decat ati fi crezut ca se poate. Ce e de facut in acest sens? Situatia nu reprezinta nici cea mai mica problema daca aveti o masina de spalat vase precum e Bosch SMS40E32EU. Aceasta dispune de un program eco 45 care poate spala pana si cele mai murdare vase posibile precum si de o capacitate de 12 seturi de vase (doar cu putin mai bina decat capacitatea masinii de spalat vase Hotpoint LFF8B019)care va permite sa spalati toate vasele in acelasi timp, astfel incat sa uitati cat mai repede conditia urata a acestora.

Pe langa programul de mai sus, Bosch SMS40E32EU mai dispune de altele 3 care ne pot ajuta in diferite situatii iar in ceea ce priveste clasa energetica, aceasta este A+ ceea ce inseamna un consum de energie foarte mic. Totodata consumul de apa este de aproximativ 3920 litri pe an.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email