Masina de spalat vase Bosch SCE52M65EU

Bosch SCE52M65EU este genul de produs electrocasnic care ne ajuta sa facem cat mai multa economie. Astfel aceasta poate fi considerata una dintre masinile de spalat vase care ne ajuta sa facem economie, atat la energia electrica precum si la consumul de apa. Din acest motiv ne-am gandit sa v-o si prezentam, deoarece stim ca exista multe persoane care cauta un asemenea produs.

Vorbim asadar despre un produs cu un design foarte interesant de inox precum si cu niste specificatii foarte bune.

 

Bosch SCE52M65EU este masina de spalat vase perfecta pentru cei care investesc in bucataria lor

Vorbim asadar despre o masina de spalat vase foarte economica, dupa cum bine am zis si mai sus, care face parte din clasa energetica A+ (la fel ca Bosch SPS40E22EU) si care, anual, consuma aproximativ 2520 de litri, iar in ceea ce priveste capacitatea, aceasta este de 9 seturi.

 

Vezi aici functii ale masinii de spalat vase Bosch SCE52M65EU.

 

Bosch SCE52M65EU obtine vase imaculate mai ales datorita celor 5 programe care pot fi selectate foarte usor in functie de cat de murdare sunt vasele sau cat de repede dorim sa le vedem spalate. Dar daca totusi nu ne grabim, putem folosi la fel de bine programarea intarziata iar spalatul vaselor poate incepe chiar si cu 24 de ore intarziere.

Aceasta masina de spalat vase se concentreaza si pe siguranta, existand astfel functii pentru protectia impotriva inundatiilor precum si pentru siguranta copiilor care nu vor putea folosi aceasta electrocasnica.

Printre alte detalii se mai afla si un Aqua Sensor care verifica permanent conditia vaselor pentru a selecta nivelul optim al temperaturii, cantitatea de apa necesara precum si timpul spalarii. Pe langa acesta mai exista o multime de alti senzori si indicatori care ne tine la curent cu toate informatiile pe care dorim sa le aflam in legatura cu vasele noastre.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email