Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S

Initial, cand am vazut capacitatea combinei frigorifice Bosch KGV58VL31S am zis ca are cu siguranta un consum energetic foarte mare. Mi-am dat insa seama mai apoi ca gresesc, abia cand am vazut clasa energetica din care face parte aceasta combina frigorifica.

De asemenea, pe langa niste specificatii de top, Bosch KGV58VL31S se poate lauda si cu un aspect care va schimba infatisarea intregii bucatarii intr-un mod cat mai placut. Mai multe informatii despre ea, in randurile urmatoare.

 

Bosch KGV58VL31S este o combina frigorifica impunatoare

Pe cat de mare este capacitatea acestei combine frigorifice, pe atat de mic este consumul de energie electrica. Bosch KGV58VL31 se lauda cu o capacitate de 505 de litri (volum mult mai mare decat a combinei SAMSUNG RB31FERNDSA) si face parte din clasa energetica A++. Probabil ca nici nu mai avem nevoie de alte motive pentru a cumpara aceasta combina frigorifica, insa totusi noi va vom mai oferi si alte detalii.

 

Afla ce este nou despre produs. 

 

Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S

De obicei cand o electrocasnica are un spatiu de stocare a alimentelor mare, stocarea se face intr-un mod foarte haotic. Bosch KGV58VL31S se recomanda insa pentru organizarea bine pusa la punct din interior. Pe langa faptul ca frigiderul este structurat in mai multe rafturi si suporturi, putem folosi rafturi si in congelator, ceea ce reprezinta un lucru foarte util pentru persoanele care congeleaza foarte multe alimente.

O functie foarte utila a combinei Bosch KGV58VL31S este functia LowFrost datorita careia gheata nu isi va face prezenta in congelator, economisind astfel foarte mult spatiu care in mod normal era ocupat de aceasta.

 

Alte functii ale acestei combine

Bosch KGV58VL31S dispune de mai multe functii, dintre care cele mai importante sunt:

1.Functia de super-congelare care ne ajuta sa congelam alimentele intr-un timp uimitor de scurt.

2.Reglarea electronica a temperaturii, o functie foarte utila care ar trebui sa se regaseasca la orice produs de acest tip.

3.Power Ventilation. Aceasta functie asigura racirea dinamica cu ajutorul unui ventilator.

Despre Bosch KGV58VL31S mai trebuie sa spunem faptul ca dispune si de dezghetare automata a frigiderului precum si faptul ca poate ramane fara curent timp de 26 de ore fara ca alimentele sa fie afectate.

Aceasta combina frigorifica are un pret care reflecta specificatiile: 2.899 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email