Combina frigorifica Bosch KGV36UL30

Este foarte important ca factura de la consumul de energie sa fie cat mai mica deoarece ne ajuta sa mentinem controlul asupra bugetului. Din acest motiv combinele frigorifice din clasa energetica A++ sunt la mare cautare. Daca si voi cautati o astfel de combina atunci ar trebui sa cititi parerile noastre despre Bosch KGV36UL30 care face parte din clasa energetica mentionata.

 

Bosch KGV36UL30 consuma foarte putin curent

Unul dintre lucrurile care ne-a placut cel mai mult la Bosch KGV36UL30 este faptul ca face parte din clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie electrica. Tot pentru a reduce consumul, cei de la Bosch au folosit numai lumini pe baza de lampi LED care au un consum mult mai mic decat un bec obisnuit.

 

Vezi pareri pro si contra despre aceasta combina frigrorifica.

 

Combina frigorifica Bosch KGV36UL30

Totusi nu numai consumul mic de energie recomanda aceasta combina frigorifica. De exemplu un alt avantaj al lui Bosch KGV36UL30 este acela ca dispune de foarte mult spatiu de stocare. Cu o capacitate de 309 litri si cu un mod de organizare foarte bine gandit, Bosch KGV36UL30 este perfecta intr-o bucatarie unde se gateste mult.

De asemenea fructele si legumele vor fi pastrate foarte bine in cutia CrisperBox conceputa special pentru a le mentine mereu proaspete. In ceea ce priveste alimentele congelate, a fost conceput un sertar adanc special pentru ele astfel incat sa incapa cat mai multe produse congelate indiferent de dimensiunile sale.

Bosch KGV36UL30 dispune de mai multe functii pentru pastrarea alimentelor in cea mai buna conditie. Una dintre ele este SuperFreezing care congeleaza alimentele intr-un timp foarte scurt reducandu-se totodata si consumul de energie. O alta functie este si LowFrost care nu permite formarea ghetii evitandu-se astfel situatiile in care ne chinuim pentru a indeparta gheata.

Frigiderul dispune de dezghetare automata (la fel ca Beko DBK 386 WDR+) iar pentru a facilita si mai mult dezghetarea, Bosch KGV36UL30 de un canal de evacuare pe unde apa se scurge mult mai rapid si mai usor totodata.

 

Pret

Daca va intrebati cat costa combina Bosch KGV36UL30, atunci ar trebui sa stiti ca pretul ei este de 1.899 lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email