Combina frigorifica Bosch KGE49BI40

Majoritatea combinelor frigorifice pun accent pe dotari insa putine sunt cele care, pe langa niste specificatii cat mai interesante, tin cont si de design. Ei bine combina Bosch KGE49BI40 poate fi considerata combina frigorifica perfecta, avand o multime de functii utile precum si un design care iti fura ochii de fiecare data cand treci pe langa ea.

Mai multe informatii despre aceasta va oferim insa in randurile urmatoare.

 

Review Bosch KGE49BI40

Dorim sa va impresionam inca din primele randuri asa ca va zicem ca Bosch KGE49BI40 face parte din categoria combinelor frigorifice care au clasa energetica A+++. Acest lucru face ca pe factura de la curent sa nu existe numere prea mari.

Ai nevoie de un compartiment in care temperaturile sa fie ceva mi reduse decat in restul frigiderului? Ei bine acel compartiment se numeste ChillerBox si poate fi gasit desigur in combina Bosch KGE49BI40. Un alt compartiment special al acestei combine este CrisperBox, conceput pentru fructe si legume mereu proaspete.

 

Afla parerea celor care au ales sa achizitioneze aceasta combina frigorifica

 

Combina frigorifica Bosch KGE49BI40

La fel ca in cazul combinei frigorifice Bosch KGV36UL30, gheata nu isi va face aparitia datorita functiei LowFrost.

Atunci cand avem nevoie de mai mult spatiu in frigider pentru a stoca un aliment de dimensiuni mai mari, putem indeparta foarte usor rafturile de sticla sau sertarele, facand astfel spatiu suficient.

Veti aprecia combina frigorifica Bosch KGE49BI40 si pentru capacitatea foarte mare a acesteia. Aceasta are o capacitate neta de 403 de litri, spatiu care greu poate fi ocupat in totalitate.

Bosch KGE49BI40 dispune si de o multime de functii. Printre acestea putem mentiona functia de super-congelare, cea care ne avertizeaza cand nu inchidem usacea care ne avertizeaza cand temperatura ridicata, functia de reglare electronica a temperaturii si functia vacanta.

In cazul in care ramanem fara curent, Bosch KGE49BI40 are o autonomie uimitoare de pana la 44 de ore. Ceea ce conteaza foarte mult pentru ca alimentele noastre sa ramana in siguranta.

 

Pret

Consideram ca Bosch KGE49BI40 este o combina frigorifica premium, motiv care explica pretul de 3.800 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email