Aparat de aer conditionat Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T

Cei care isi doresc un aparat de aer conditionat ieftin isi pot indrepta atentia spre Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T, care in aceasta perioada este disponibil in cea mai buna oferta de pret!

Trebuie sa stiti ca in mod normal pretul acestuia este de 2.199 lei, insa in prezent (nu stiu pentru cat timp) pretul a scazut la 1.504 lei, asadar un discount generos de 30%.

Ce primim la aceasta suma de bani? Un aparat de aer conditionat de cea mai buna calitate, care ne poate spori foarte mult confortul termic in caminul nostru unde ne petrecem orele de dupa servici alaturi de cei dragi.

Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T este suficient de puternic, avand o capacitate de racire de 11000 BTU, ceea ce inseamna ca poate fi folosit chiar si pentru incaperile de dimensiuni mai mari.

 

Vezi ce spun clientii despre acest produs aici.

 

Design elegant, pret mic, performante ridicate!

Pe langa toate acestea, Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T are si un design foarte placut ochiului, impresionand prin eleganta sa.

Pe lista cu dotari se mai adauga de asemenea si functia de dezumidificare, dezghetare automata, restart, un timer si Sleep/Night mode.

Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T este una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba de aceasta gama de pret, din care face parte si Electrolux EPI09LEIW, asadar chiar merita.

In ceea ce priveste compresorul, trebuie precizat ca acesta este produs de Toshiba, iar tipul filtrului este unul normal. Un alt aspect este legat de numarul de trepte al ventilatorului, care este de 3.

 

Concluzii

Din cate am observat in cele trei saptamani cate au trecut de cand l-am achizitionat si montat, pot spune ca aparatul de aer conditionat Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T este o achizitie de durata, reusind sa amortizeze in timp costurile datorita eficientei energetice crescute.

Site-ul nostru va mai recomanda de asemenea si modelul Whirlpool AMD 026.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email