Aparat de aer conditionat Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X

In acest moment pe piata din Romania sunt foarte putine aparate de aer conditionat ieftine care sa ofere un astfel de nivel inalt din punct de vedere calitativ precum Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X.

De atlfel, acesta este si motivul pentru care am ales sa public azi review-ul lui Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X, pentru a va ajuta sa treceti cu bine de temperaturile extreme de afara.

 

Vezi pretul actualizat aici!

 

Desi este un model foarte accesibil in ceea ce priveste pretul, performantele sale sunt unele de top (putem spune) daca ne raportam strict la acesta. Un al model recomandat de noi este este Beko BXEU090.

Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X ofera o capacitate de racire de 9212 BTU si o capacitate de incalzire de 9393, iar clasa de eficienta energetica din care face parte este A. Asadar nu doar ca ne ofera dotari foarte bune, ci si un consum redus de energie.

 

Un pret foarte mic, performante foarte ridicate!

Printre dotarile lui Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X se mai numara si Sleep/Night mode, precum si functia de dezumidificare.

Practic ai la dispozitie un set de functii si tehnologii care isi fac excelent treaba, reusind sa sporeasca semnificativ confortul termic, iar acest lucru il face la cel mai bun pret, fiind disponibil in cadrul unor oferte de nerefuzat la mai multe magazine online.

Aparatul de aer conditionat Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X poate functiona fara probleme in aproape toate conditiile termice, iar aspectul simplu si elegant il face sa se integreze foarte bine in orice incapere il vom monta.

 

Concluzii

Este un aparat de aer conditionat excelent pe care il recomand tuturor celor care doresc sa scape de caldura insuportabila din timpul verii, in special datorita pretului extrem de scazut, acesta fiind un produs foarte accesibil!

Practic, este unul dintre cele mai ieftine modele de pe piata din Romania, alaturi de Heinner HAC-9INVB, pe care de asemenea il recomand tuturor celor care ne citesc zilnic.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email