Televizor Blaupunkt 32K147

O alternativa foarte buna la Horizon 32HL730H este acest televizor despre care o sa va vorbesc in acest review, si anume Blaupunkt 32K147.

 

Pret bomba!

 

Daca va intrebati prin ce iese mai mult in evidenta acest televizor LED accesibil – fata de modelul anterior – raspunsul este unul simplu: prin prezenta rezolutiei Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, care asigura un nivel mult mai inalt al calitatii.

Pe langa rezolutia Full HD, pe lista specificatiilor de pe partea de imagine se mai adauga diagonala ecranului de 81 cm, contrastul dinamic de 1000000:1 si cel nativ de 1600:1, precum si timpul de raspuns care este de doar 8 ms.

Dupa cum puteti observa, Blaupunkt 32K147 este net superior celuilalt model despre care v-am vorbit, oferind mai multe tehnologii care imbunatatesc semnificativ experienta de vizionare.

 

Televizor de buget care merita!Televizor Blaupunkt 32K147

Ce altceva mai a fost imbunatatit? Sunetul! Sistemul audio este unul mai puternic, fiind de aceasta format din doua difuzoare de 8 W fiecare.

Din teste a rezultat ca Blaupunkt 32K147 se descurca destul de bine pentru a nu exista nevoia de a achizitiona un sistem audio extern. Perfect, nu-i asa? Mai ales ca are un pret promotional, fiind asadar la oferta!

In ceea ce priveste conectivitatea, am fost uimit cand am observat ca Blaupunkt 32K147 este dotat cu trei porturi HDMI, lucru pe care, sincer sa fiu, nu l-am intalnit la unele modele mai scumpe. Deci un mare plus din acest punct de vedere.

La dispozitie ni se mai pun si porturi USB 2.0, intrari Scart (RGB), video composite, component, un minijack pentru casti, tunerul digital DVB-T/C si slotul CI+.

 

Concluzii

Televizorul ieftin Blaupunkt 32K147 merita pana la ultimul leu, reusind sa ofere calitate la un pret foarte bun. Punctele sale forte? Imaginile de calitate, sunetul suficient de puternic si clar, precum si conectorii prezenti pe acesta.

Daca acest televizor nu va face cu ochiul, atunci poate va intereseaza acest model (Toshiba 40L2400DG).


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email