Televizor Blaupunkt 24I207

Sunt convins ca acest model va face sa va intrebati daca intr-adevar merita acesti bani, daca brand-ul este unul de calitate, daca merita investitia si asa mai departe.

 

Vezi pretul aici!

 

Blaupunkt este o compania destul de cunoscuta si, pot spune, cu destul de multe produse de calitate in portofoliu, acestia fiind recunoscuti in special pentru preturile foarte scazute.

Sa fim realisti, Blaupunkt 24I207 reprezinta o optiune foarte buna pentru toti cei cu un buget restrans, deoarece este un televizor ieftin pentru toate buzunarele. Acest televizor vine cu o diagonala de 60 de cm, iar acest lucru il face ideal pentru a fi utilizat intr-o incapere mai mica, precum bucataria.

Ce primiti in aceasta suma de bani? Strictul necesar. Un televizor HDReady – cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli -, cu un contrast dinamic de 100000:1, luminozitate de 250 cd/m2 si un timp de raspuns de 8.5 milisecunde (putin cam mare, fie vorba intre noi). Totusi pretul incredibil de mic il face unul dintre cele mai bune optiuni!Televizor Blaupunkt 24I207

Daca m-ati urmarit de-a lungul timpului, ati observat ca nu sunt de acord ca producatorii sa puna pe fisa tehnica contrastul dinamic cu care vine un televizor, acest lucru datorandu-se faptului ca il consider un simplu artificiu de marketing. Ceea ce conteaza cel mai mult la un televizor LED este contrastul nativ, iar Blaupunkt 24I207 vine cu un contrast nativ de 3000:1 – observați diferența, nu?

Blaupunkt 24I207 mai are un lucru pe care il apreciez. De fapt chiar doua: tunerul digital DVB-T/C si slotul CI+. Nu tin minte sa fi intalnit foarte multe televizoare cu aceste caracteristici, asa ca este de laudat initiativa producatorului. De asemenea, un alt model care merita atentia voastra si are un pret apropiat de acesta, este televizorul Blaupunkt 24I207, pe care eu vi-l recomand tuturor.

Per total am fost multumit de calitate imaginilor, insa pe partea de sunet am cateva nemultumiri legate de puterea celor doua difuzoare. O putere de 3 W fiecare mi se pare pur si simplu prea putin, chiar si pentru un astfel de televizor.

In privinta conectivitatii, Blaupunkt 24I207 vine, spre surprinderea mea, cu doua porturi HDMI, o intrare USB 2.0, o intrare Scart si una video composite, precum si cu un minijack pentru casti.

 

Concluzii

Blaupunkt 24I207 il recomand pentru cei care cauta un televizor pe care sa-l foloseasca in incaperi mai mici, precum este bucataria, fiin arhisuficient pentru activitatile de zi cu zi. Spor la cumparaturi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email