Generator electric Black&Decker BD2200

BLACK&DECKER BD2200 este un generator de curent portabil, monofazat, care vine la pachet cu o putere foarte mare si cu un design ergonomic si placut. Primul lucru care te atrage la el este designul, care imbina materialele rezistente.

De asemenea, elementele de protectie foarte placute si atractive si culorile care il fac perfect pentru orice spatiu. Trebuie precizat inca de la inceput ca nu aspectul este cel care recomanda BLACK&DECKER BD2200, ci dotarile pe care acesta le are.

 

Cu ce este echipat generatorul?

Vei descoperi ca este echipat cu un regulator de tensiune de tip Automatic Voltage Regulator, cu un sistem de pornire manuala, la sfoara, care iti permite sa te bucuri de flexibilitate maxima si cu un voltmetru analog.

De asemenea, flexibilitatea este completata de un disjunctor termic destinat prizelor de curent alternativ si unul pentru prizele de curent continuu.

Te vei bucura de un generator cu putere foarte mare, care ajunge la 2200 W. Vezi aici un model mai puternic daca ai nevoie!

 

Vezi pretul aici!

 

In ceea ce priveste alimentarea, BLACK&DECKER BD2200 este recomandat sa alimentati cu benzina fara plumb si are o capacitate de 18 litri, asadar, te poti bucura nu mai putin de 18 ore de curent, fara sa ai nicio problema. Cu siguranta, momentele in care ramai fara curent electric vor trece aproape neobservate cu acest generator.

Consumul de combustibil este si el foarte mic, BLACK&DECKER BD2200 arzand doar 1 litru si jumatate de benzina pe ora. Nu trebuie sa iti faci probleme nici in ceea ce priveste zgomotul, deoarece acest generator de curent electric are un nivel de zgomot de 95 de Db. Toate acestea precum si pretul excelent la care este comercializat, fac din acest generator electric un adevarat model.

Fara doar si poate, BLACK&DECKER BD2200 este o solutie deosebita pentru cei ce au nevoie de un generator electric si isi doresc o continuitate totala pentru activitatea pe care o fac si la care au nevoie de energie electrica. Este mic, puternic si isi face treaba cat se poate de bine. Un alt model de calitate asemanatoare ar fi generatorul Senci SC 6000e care a trecut si el prin redactia noastra.

Daca totusi iti doresti altceva, poti consulta si celelalte produse prezente pe site-ul nostru. Sport la cumparaturi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email