Masina de spalat rufe Beko WMY81443STB1

Continuam seria de review-uri dedicata masinilor de spalat si, dupa ce v-am prezentat modelul Beko WMY71033LMB3 care are un pret ultra accesibil, a venit randul unui model mai scump, chiar premium putem spune.

Beko WMY81443STB1 este un model perfect din toate punctele de vedere, reusind sa imbine cele mai puternice tehnologii pentru o spalare foarte eficienta a hainelor.

De asemenea, eficienta energetica este una ridicata, aceasta masina de spalat facand parte din clasa de eficienta energetica A+++, asadar consumul de energie este unul eficient!

Un alt aspect deloc de neglijat este reprezentat de faptul ca peretii laterali sunt cu profil anti-vibratii, acest lucru insemnand ca peretii sunt izolati astfel incat vibratiile si implicit zgomotul sa fie minime.

 

Vezi pretul actualizat!

 

Zgomotele sunt eliminate aproape complet!

Deoarece este foarte enervant nivelul de zgomot in special atunci cand se afla in centrifugare, masina de spalat Beko WMY81443STB1 a reusit sa ofere un nivel mai mult decat acceptabil in aceasta privinta. Vecinii tai de la bloc iti vor multumi daca alegi acest model.

La o analiza rapida a fisei tehnice, am putea spune ca Beko WMY81443STB1 este practic un rival destul de serios pentru Hotpoint AQD970D49, insa doar atat, nereusind sa-l intreaca si nici sa se apropie foarte mult de acesta.

Beko WMY81443STB1 vine cu o capacitate maxima a incarcarii de 8 kilograme, o viteza in centrifugare de 1400 RPM, iar pretul, desi nu este unul foarte accesibil, disponibilitatea masinii de spalat in cadrul mai multor oferte promotionale o fac ceva mai atragatoare dina cest punct de vedere.

 

Concluzii

Sunt singur ca toti cei care dispun de un buget ceva mai generos vor fi bucurosi ca le-am prezentat masina de spalat Beko WMY81443STB1, deoarece reuseste sa ofere o calitate inalta si perfomante in spalare ridicate. Este recomandarea noastra!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email