Masina de spalat rufe Beko WMY71033LMB3

Dupa ce v-am vorbit despre modelul accesibil WMY61483LB2 de la Beko, a venit randul sa va prezint o masina de spalat si mai ieftina ca aceasta, de la acelasi producator.

Beko WMY71033LMB3, caci despre ea este vorba, este practic vedeta site-urilor de recenzii si in sectiunea de comentarii a magazinelor online.

 

Pret bomba!

 

Peste tot reuseste sa atraga cate 5 stele, iar la acesti bani mi se pare un lucru formidabil. Nu trebuie sa ne credeti pe noi, ci puteti consulta si singuri oferta de produse pentru a vedea evolutia punctajelor date de cumparatori.

Ati verificat? Ati vazut ca am dreptate. Ma bucur, deoarece site-ul nostru va ofera doar informatii relevante si sfaturi cu argumente pertinente!

 

Este masina de spalat ideala!

Beko WMY71033LMB3 reuseste sa imbine suficient de multe tehnologii astfel incat sa fie clasata in topul masinilor ideale, din aceasta categorie de pret, ceea ce inseamna ca primim o calitate ridicata la un pret scazut.

Aceasta masina de spalat chiar si pentru familiile ceva mai numeroase, deoarece ofera o capacitate maxima de incarcare a cuvei cu pana la 7 kilograme. Super tare, nu? Desigur, sunt si variante cu 9 kg, precum Indesit Innex XWDE 961480X, insa pretul este si el pe masura.

Un alt aspect foarte interesant la Beko WMY71033LMB3, este faptul ca este mult mai rezistenta decat alte modele atunci cand vine vorba de coroziune (cu pana la 40% mai rezistanta).

Ce inseamna mai exact aceasta rezistenta? Faptul ca depunerea de calcar pe rezistenta este mult mai redusa, ceea ce inseamna perfomante mult mai ridicate si un consum mai redus de energie chiar si dupa ani de utilizare.

 

Concluzii

Beko WMY71033LMB3 este o masina de spalat rufe de cea mai buna calitate in categoria sa de pret, reusind sa fie in fata multor altor modele, unele chiar mai scumpe. In plus, aspectul este si el unul foarte reusit, chiar elegant as putea spune!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email