Masina de spalat rufe Beko WMY61483LB2

Desi in ultima perioada nu am mai scris despre masinile de spalat Beko (ultimul review fiind cel al lui Beko WMB61442), asta nu inseamna ca le-am uitat.

Pot spune ca intotdeauna am apreciat calitatea produselor acestora, dar si faptul ca sunt foarte accesibile, chiar si modelele echipate cu cele mai noi tehnologii, precum este modelul WMY61443LB2, despre care v-am vorbit mai demult.

Modelul supus astazi testarii este Beko WMY61483LB2, iar cuvantul care il reprezinta cel mai mult este accesibilitatea! Da, exact, vine la un pret foarte bun raportat la ceea ce ofera!

Beko WMY61483LB2 este ajutorul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de un plus de calitate in spalare, cand esti disperat si vrei sa-ti salvezi camasa cea noua patata de cafea.

 

Detalii actualizate doar aici!

 

Un pret bun, calitate garantata!

Aceasta masina de spalat vine cu un numar de 16 programe care sa te ajute sa-ti duci la bun sfarsit treaba si sa fii o buna gospodina, facandu-ti astfel familia fericita si sanatoasa, fiind feriti de microbi si alergeni.

Beko WMY61483LB2 ofera o capacitate suficienta pentru o familie de dimensiuni medii, mai exact aceasta fiind de 6 kilograme, iar viteza in centrifugare atinge 1400 RPM.

In ceea ce priveste economia, trebui sa stiti ca Beko WMY61483LB2 are un consum mediu anual de 8549 litri de apa, aceasta fiind capabila asadar sa salveze cativa banuti in plus la sfarsitul lunii cand iti sosesc in posta facturile.

Acest lucru, dar si faptul ca are un pret foarte bun ne face sa o recomandam tuturor persoanelor dornice sa-si mentina bugetul in echilibru, deoarece stim cat de important este ca cheltuielile inutile sa fie minime.

 

Concluzii

Beko WMY61483LB2 este recomandarea site-ului nostru atunci cand vine vorba de o masina de spalat accesibila ca pret si de o calitate inalta, garantata!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email