Masina de spalat rufe Beko WMB61022M

Beko WMB61022M este o masina de spalat foarte accesibila si de cea mai buna calitate, reusind sa impresioneze la absolut toate capitolele.

Lucrul care m-a impresionat cel mai mult la Beko WMB61022M a fost faptul ca are peretii laterali creati special pentru a elimina cat mai mult vibratiile, astfel incat functionarea acesteia sa fie un extraordinar de silentioasa.

Beko WMB61022M are o viteza de centrifugare de 1000 rpm, o capacitate de incarcare de pana la 6 kilograme, iar pentru a ne ajuta la economisire, face parte din clasa de eficienta energetica A++.

Aceasta masina de spalat s-a descurcat excelent in a scoate chiar si a celor mai dificile pete, iar faptul ca dupa spalari repetate hainele inchise la culoare nu s-au decolorat reprezinta cel mai important criteriu care trebuie precizat.

O alegere pe care nu o poti regreta!

Un alt model asemanator care mi-a lasat o asa impresie placuta este masina Gorenje W6222S, pe care v-o recomand de asemenea.

Beko WMB61022M vine cu un aspect standard pentru o masina de spalat, design-ul fiind unul standard. Dimensiunile acesteia sunt de 84 x 60 x 45 cm, hubloul are o deschidere de 155 grade, iar materialul din care este produs tamburul este otel inoxitabil.

Printre functiile speciale si de protectie se numara sistemul automat de reglare a consumului de apa, sistemul electronic de control al balansului, precum si sistemul de control al excesului de apa.

Nelipsit nu este nici sistemul de siguranta impotriva copiilor, astfel incat cei mici sa fie in deplina siguranta cand mai “scapa” de supraveghere.

Are numeroase programe pentru diferite tipuri de haine, pe lista regasindu-se programul pentru bumbac, cel pentru lana sau cel pentru sintetice. Mai se adauga si Dark Care si Daily Expres, ambele venind in ajutorul tau. Toate acestea vin la cel mai bun pret si in cadrul celei mai bune oferte, asa ca nu poti sa nu te atasezi de ea.

Concluzii

Beko WMB61022M este o alegere foarte buna pentru familiile cu un buget mai redus, masina de spalat venind la cel mai bun pret si la cea mai buna calitate. Nu am gasit nici un aspect negativ legat de acest model, asadar nu pot decat sa va recomand achizitionarea sa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email