Masina de spalat rufe Beko WMB 51232PT

Pentru ca masinile de spalat foarte ieftine si de calitate buna sunt destul de greu de gasit, ne-am hotarat sa va dam o mana de ajutor.

Asadar, dupa ce v-am prezentat recenzia lui Heinner HWM-5080, un model ultra-accesibil, astazi a venit randul lui Beko WMB 51232PT sa se alature topului nostru dedicat accesibilitatii.

Beko WMB 51232PT este suficient de dotata astfel incat sa nu simti ca ai facut foarte multe compromisuri, iar faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A++ reprezinta un mare plus.

De asemenea, regasim si un afisaj tip LED, unde putem vedea foarte rapid si usor timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare, dar si etapa in care se afla.

Ce o recomanda?

Foarte simplu: dotarile sale si pretul care este foarte mic datorita ofertelor interesante in cadrul carora se afla destul de des disponibila aceasta masina de spalat.

Un alt aspect deloc de neglijat tine de nivelul de zgomot in centrifugare, care are o valoare de doar 74 dB(A), acest lucru insemnand ca este suficient de silentioasa, astfel incat sa nu-ti pui in cap toti vecinii atunci cand speli la ore nu foarte potrivite.

Beko WMB 51232PT face parte din partea de sus a clasamentului site-ului nostru privind raportul calitate-pret. Asadar, la o suma de bani nu foarte mare intri in posesia unei masini de spalat de o calitate foarte buna.

Ce mai ofera Beko WMB 51232PT? O capacitate de incarcare de 5 kg, viteza in centrifugare de 1200 RPM si un numar de 11 programe speciale de spalare, printre care si Dark Care (pentru haine de culori inchise).

Concluzii

Pe final trebuie felicitati cei de la Beko prin faptul ca au produs o masina de spalat de o foarte inalta calitate la un foarte bun pret, Beko WMB 51232PT reprezentand alegerea perfecta pentru familiile cu buget redus.

Un alt model pe care eu il recomand este Gorenje W6523S, review-ul lui fiind prezent pe platforma noastra.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email