Masina de spalat rufe Beko WKY71233PTLYB3

Beko WKY71233PTLYB3 este o noua masina de spalat  care a ajuns subiectul principal al review-urilor noastre. Este un model foarte atragator nu doar ca design, ci si ca pret dar si functionalitati. Beko WKY71233PTLYB3, la fel ca si multe alte modele Beko, vine cu un design foarte placut ochiului, care va adauga un strop de personalitate incaperii unde o vei instala, ceea ce este un lucru foarte bun.

De asemenea, pretul este si el foarte bun, spre deosebire de cel practicat de modelul LG F14U2TDN0, care nu era deloc unul accesibil si nici la raportul calitate pret nu excela. Desigur, nici performantele celor doua nu sunt chiar unele ce se pot compara ca de la egal la egal, iar aici cred ca nu mai trebuia precizat acest lucru.

 

Vezi tot catalogul cu masini de spalat Beko.

Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, AlbUnele dintre ele sunt la oferta si chiar au preturi foarte bune. Daca vreti o alternativa la Beko WKY71233PTLYB3, probabil cea mai buna optiune ar fi Beko WMB71031M (vezi catalogul de mai sus).

 

Vezi pretul bomba. 

 

Vrei economie? Alegi Beko WKY71233PTLYB3

Masina de spalat Beko WKY71233PTLYB3 (la fel ca si Samsung WF70F5E0W2W), face parte din clasa energetica A+++, ceea ce inseamna ca vom avea parte de un consum energetic redus, astfel incat sa economisim cat mai mult la sfarsitul lunii cand ne vin facturile.

Ceea ce este de apreciat la Beko WKY71233PTLYB3 este faptul ca, spre deosebire de alte produse economice, aceasta masina de splalat nu face nici macar un compromis cand vine vorba de calitatea spalarii.

 

Ofera performante bune in spalare

Cu o capacitate maxima a incarcarii de 7 kilograme, Beko WKY71233PTLYB3 este masina de spalat ideala pentru cei care au o familie mai numeroasa si au nevoie de un plus de ajutor, astfel incat sa termine cat mai repede treaba, fara foarte multe „runde” de spalari.

Si daca tot am mentionat faptul ca Beko WKY71233PTLYB3 este o masina de spalat economica, pe final merita precizat ca aceasta vine cu tehnologia AquaFusion, un sistem patentat de Beko. Ce rol are aceasta? Ei bine, ea reuseste sa valorifice la maxim nu doar consumul de apa, ci si cel de energie si detergent, totul intr-un mod inteligent!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email