Masina de spalat rufe Beko WKY71033PTLYB3

Beko WKY71033PTLYB3 este probabil una dintre cele mai avantajoase masini de spalat rufe. Asta deoarece, in ciuda faptului ca are un pret pe care noi il consideram mic de tot, aceasta nici nu consuma foarte mult curent electric, facand parte din una dintre cele mai avantajoase clase energetice. De aceea ne-am gandit sa ii facem un scurt review in randurile urmatoare.

 

Beko WKY71033PTLYB3 are un pret si un consum foarte micMasina de spalat rufe Beko WKY71033PTLYB3

Beko WKY71033PTLYB3 se lauda, dupa cum bine am zis si mai sus, cu un pret foarte mic dar si cu un consum foarte avantajos pentru cumparatori. Vorbim mai exact despre o electrocasnica pe care o introducem in clasa energetica A+++, avand astfel un consum mai mic chiar decat al masinii de spalat rufe Beko WKB61032Y.

 

Afla aici detalii despre pretul promotional al produsului. 

 

Chiar daca are un consum mic, capacitatea nu poate fi descrisa la fel. Asta deoarece in masina de spalat Beko WKY71033PTLYB3 putem spala pana la 7 KG de rufe ce pot fi spalate pana se obtine un rezultat excelent datorita numarului imens de 15 programe, numar ce mai rar este intalnit la o masina de spalat rufe. Exista asadar programe dedicate aproape fiecarui tip de materialprograme pentru spalare rapida dar si multe, multe altele pe care va invitam sa le descoperiti singuri achizitionand aceasta masina de spalat, deoarece chiar merita.

Beko WKY71033PTLYB3 dispune si de foarte multe functii printre care cele mai utile sunt cea de indepartare a parului de animale precum si sistemul automat de reglare.

 

Reuseste sa uimeasca pe oricine cu pretul sau foarte mic

Beko WKY71033PTLYB3 este foarte apreciata in primul rand pentru faptul ca poate fi achizitionata la un pret foarte mic. Doar 1349 de lei trebuie sa platiti pentru ca aceasta masina de spalat rufe sa devina a voastra. Cu siguranta merita fiecare leu!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email