Beko WKY71033LSYB2

Introducere

Cand vine vorba de industria masinilor de spalat, putine firme pot concura cu Beko. Anii de experienta pe piata, precum si ideile inovatoare cu care ne bucura in fiecare an, o fac una dintre firmele de top, si o recomandare a oricarui specialist. Tocmai din aceste considerente, masina de spalat Beko WKY71033LSYB2 este un element care pastraza atat caracterele traditionale care au tinut pe piata firma cat si unele functii noi, inovatoare, in pas cu ultimele tendinte.

 

Caracteristici

Masina de spalat Beko WKY71033LSYB2 vine cu o varietate foarte mare de functii si caracteristici impresionante. Cele mai importante, si care o fac sa fie unica in gama ei, sunt tehnologia AquaFusion™, eficienta sa din punct de vedere al consumului, capacitatea de incarcare, sistemul automat de control al balansului si altele.

Beko WKY71033LSYB2

Tehnologia AquaFusion este o tehnologie patentata a Beko. Aceasta permite o economisire a detergentului, apei si curentului electric foarte eficienta. Se estimeaza ca, folosind aceasta functie, puteti economisi pana la 5.5 kg de detergent pe an.

Dupa cum aminteam si anterior, acest model este printre cele mai prietenoase cu mediul , din punct de vedere al economisirii de energie electrica. Pozitia sa impresionanta in clasa energetica A+++ este un atu incredibil, pe care, nu multe modele se pot lauda ca il poseda.

Capacitatea sa de incarcare de 7 kg, impreuna cu diametrul hubloului de 34 cm, fac incarcarea unor articole mai voluminoase cu mult mai usoara. Nu este nevoie sa va mai chinuiti sa ingramaditi rufele in masina de spalat ca sa incapa. In acelasi timp, viteza sa de centrifugare, de 1000 de rotatii pe minut, ii permite o spalare de calitate si nu va cere compromisuri.

 

VEZI PRETUL ACTUALIZAT !

 

Beko WKY71033LSYB2Programele variate ale masinii de spalat includ, pe langa programele obisnuite, si :

  • un program super rapid de numai 14 minute pentru rufele mai putin patate , in special tricouri, prosoape si sosete
  • un program Daily Express ;
  • un program Baby Care : prin care se face o curatare mai minutioasa a hainelor. Acest program este recomandat famiilor ce au copii, precum si persoanelor cu o piele sensibili;
  • programare intarziata;
  • un program pentru protejarea hainelor de culoare inchisa;

 

O functie interesanta :

Beko WKY71033LSYB2O alta functie foarte importanta a acestei masini de spalat este functia de indepartare a parului de animale de companie. Cei dintre dumneavoastra, care aveti un animalut de companie, stiti probabil cat sunt de problematice aceste fire de par. Beko vine cu solutia prin implementarea unei tehnologii gandite special pentru utiliazatorii cu insotitoare negraitoare.

Printre caracteristicile tehnice pe care le aduce aceasta masina de spalat, se numara rezistentele nichelate si profilul peretilor laterali. Materialul rezistentelor permite ca acestea sa fie supuse la o depunere de calcar cu 40 % mai scazuta si creste durata de viata a pieselor de pana la 100 de ori. Profilul peretilor laterali in forma de „S” aduc o mai mare stabilitate, micsorand vibratiile si implicit sunetul scos de masina de spalat.

Cu toate ca proiectarea acestei masini de spalat a fost axata in special pe functionalitate , nici designul nu a fost ignorat. Cu forme elegante, un display stilat si o forma impunatoare , modelul Beko WKY71033LSYB2 impresioneaza intr-adevar in orice loc ar fi amplasat.

 

Beko WKY71033LSYB2

Concluzie

Desi pare ca acest model este destinat numai unei anumite categorii de clienti, Beko WKY71033LSYB2 este versatil si se poate adapta in orice situatie. Clasa economica superioara majoritatii celorlalte masini de spalat, multitudinea de programe si modificarile tehnice aduse fac din aceasta masina de spalat alegerea ideala.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email