Masina de spalat rufe Beko WKB61032Y

Exista si situatii in care o familie nu poate investi prea mult in obiectele electrocasnice asa ca prefera sa caute cele mai mici preturi. De aceea aici pe blog scriem despre produse accesibile astfel incat sa existe cate o recomandare pentru fiecare categorie de cumparatori. Astfel in acest articol ne-am gandit sa vorbim despre o masina de spalat rufe accesibila.

Mai exact va vom prezenta masina de spalat Beko WKB61032Y a carei pret este putin peste 1000 de lei.

 

Beko WKB61032Y are un pret mic dar specificatii si dotari mari

In ciuda faptului ca pretul este, dupa cum am zis si mai sus, unul accesibil, Beko WKB61032Y are foarte multe specificatii interesante. Un bun exemplu este sistemul Aquafusion care ajuta la folosirea intr-un mod cat mai inteligent al apei, energiei si al detergentului atunci cand lucreaza. Asa reuseste sa economiseasca anual aproximativ 5.5 kg de detergent, o economie foarte utila.

 

Pret bomba aici. 

 

Masina de spalat rufe Beko WKB61032Y

Chiar daca nu se poate lauda cu aceeasi economie cu care se lauda modelul Bosch WAT28460BY, Beko WKB61032Y face parte din clasa energetica A++ ceea ce inseamna totusi un consum mic de energie.

Un detaliu foarte important al acestei masini de spalat rufe este faptul ca s-a pus accent pe obtinerea unui zgomot cat mai mic, motiv pentru care vorbim acum despre o electrocasnica foarte silentioasa.

Capacitatea de 6KG pe care Beko WKB61032Y o poate suporta, va fi tratata cat mai bine cu ajutorul numarului foarte mare de 11 programe printre care putem mentiona programul de extra-clatire, programul de prespalare si programul pentru diferite materiale. Mai multe le veti descoperi insa daca veti achizitiona aceasta masina de spalat rufe.

 

Pret

Am oferit cateva indicatii in legatura cu pretul, mai sus, insa nu v-am zis exact cat costa Beko WKB61032Y. Ei bine pretul acesteia este de 1.179 de lei, un pret foarte, foarte bun.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email