Masina de spalat vase Beko DIS26020

Daca atunci cand cumparam electrocasnice tinem cont si de clasa de consum energetic, am putea economisi o suma destul de mare de bani numai de la factura de la energia electrica. De aceea noi facem reviewuri produselor cu un consum cat mai mic astfel incat sa fie cat mai avantajos pentru cumparatori.

De exemplu in acest articol va prezentam masina de spalat vase Beko DIS26020.

 

Beko DIS26020 este o masina de spalat vase cu capacitate mare si consum micMasina de spalat vase Beko DIS26020

In primul rand ar trebui probabil sa mentionam capacitatea mare a acestei masini de spalat vase de 10 seturi de vase. In ciuda acestei capacitati, Beko DIS26020 este, dupa cum spuneam si mai sus, o electrocasnica din categoria celor care fac parte din clasa energetica A ++ ceea ce inseamna un consum foarte mic de curent, de doar 211 kW pe an.

 

Vezi alte functii ale masinii de spalat vase Beko DIS26020.

 

Chiar daca vorbim despre un consum mic, functiile si programele nu sunt mai putine. Beko DIS26020 este dotata cu un numar de 6 programe (la fel ca Whirlpool ADG 301) care ne ajuta sa obtinem vase curate in orice situatie. Dispune asadar de un program intensiv, program rapid, program auto, program bio/eco precum si de un program pentru prespalare.

De asemenea panoul de control ne indica nivelul de sare pe care il are Beko DIS26020 (ceea ce e foarte util pentru o viata mai indelungata a masinii de spalat vase) si ne permite totodata sa programam spalatul vasleor pentru mai tarziu.

Am vorbit despre consumul energetic insa nu v-am zis nimic despre consumul de apa. Ei bine acesta este la randul sau la fel de mic, de doar 9 litri/ciclu.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email