Frigider Beko DDEN517MWD+

Probabil nu mai este o noutate faptul ca intr-o bucatarie un frigider trebuie sa fie nelipsit. Conteaza insa foarte mult ce frigider cumparam, deoarece nu toate au la fel de multa grija de alimentele pe care dorim sa le pastram proaspete. In ceea ce priveste frigiderul Beko DDEN517MWD+ nu trebuie sa va faceti griji ca mancarea ar putea fi afectata.

 

Beko DDEN517MWD+, detalii si review

Fructele si legumele sunt printre cele mai greu de pastrat alimentele intr-un frigider. De aceea Beko DDEN517MWD+ dispune de tehnologia Active Fresh Blue Light care permite procesul de fotosinteza sa aiba loc in continuare, fructele si legumele fiind astfel mereu proaspete. Procesul este unul foarte complex prin care functiile si legumele primesc in continuare vitamine, mirosurile si bacteriile fiind eliminate.

 

Afla noutati despre acest frigider.

 

Functia No Frost poate fi intalnita si la combina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3. Aceasta este una pe care noi o consideram esentiala oricarui produs cu specificatii de top deoarece nu permite formarea ghetii care de cele mai multe ori, pe langa faptul ca ocupa spatiu in plus, afecteaza si alimentele pastrate in frigider.

Daca va intrebati cat curent consuma frigiderul Beko DDEN517MWD+ raspunsul este simplu: consumul este foarte mic, facand parte din clasa energetica A+.

Umiditatea si temperatura va avea mereu starea optima pentru o pastrare a alimentelor in conditii cat mai bune datorita ventilatorului cu care Beko DDEN517MWD+ este dotat precum si datorita tehnologiei Active Dual Cooling care pe langa functiile mentionate anterior mai are si rolul de nu permite mirosurilor sa se amestece.Frigider Beko DDEN517MWD+

Tot pentru o pastrare in conditii de siguranta a alimentelor, usile dispun de o garnitura antibacterii.

 

Pret si alte dotari

Printre dotarile frigiderului Beko DDEN517MWD+ se afla si un dozator de apa care va avea grija mereu sa ne racoreasca atunci cand temperaturile sunt prea ridicate. De asemenea o alta dotare care noua ne-a placut foarte mult este dispozitivul pentru cuburi de gheata care ne-a ajutat sa avem mereu bere rece.

Acest frigider poate fi cumparat pentru pretul de 2.500 de lei, insa de foarte multe ori il puteti gasi chiar la reducere.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email