Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Consideram ca aceasta combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ este o electrocasnica perfecta pentru vegetarieni, insa nu numai. Spunem asta deoarece dispune de o tehnologie care are grija in mod special de legume si fructe, reusind astfel sa le pastreze mereu proaspete ca si cum ar fi fost culese recent.

Tehnologia despre care vorbim se numeste Active Fresh BlueLight iar mai multe detalii despre ea veti gasi in randurile urmatoare.

 

Beko DBK 386 WDR+ este o combina frigorifica perfecta pentru vegetarieni

Dupa cum ziceam si in titlu, Beko DBK 387 WDR+ este acel gen de combina frigorifica adorata de catre cei care nu consuma carne ci doar fructe si legume. Asta deoarece cu ajutorul tehnologiei Active Fresh BlueLight, Beko DBK 386 WDR+ cutia de legume si fructe permite fructelor si legumelor sa continue procesul de fotosinteza. Lumina albastra este cea care merita toate laudele pentru acest lucru.

 

Pret promotional.

 

Bacteriile nu au nicio sansa sa patrunda in aceasta combina frigorifica deoarece sunt tinute la distanta de masurile de protectie luate de catre cei de la Beko.Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Atunci cand suntem grabiti si trebuie sa lasam un mesaj copiilor care inca nu s-au trezit, putem lasa un mesaj vocal folosind displayul incorporat al combinei frigorifice Beko DBK 387 WDR+. Acesta dispune totodata si de un ceas cu alarma.

Nimic nu e mai bun vara decat un pahar cu apa rece. Beko DBK 387 WDR+ ti-l poate oferi deoarece dispune de un dozator amplasat pe partea de interior a usii.

 

Alte informatii

Beko DBK 387 WDR+ dispune de un sistem de dezghetare automat al frigiderului (sistem pe care il intalnim si la frigiderul Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W) in timp ce dezghetarea congelatorului se face manual.

Structura interiorului este foarte bine realizata. Spunem asta deoarece dispune de un suport pentru oua, pentru sticle dar si pentru gheata precum si de patru rafturi pentru stocarea alimentelor, un compartiment pentru fructe si legume dar si de un compartiment pentru branzeturi. De asemenea pe usa sunt localizate 7 suporturi.

Clasa de eficienta energetica a lui Beko DBK 387 WDR+ este A+ iar pretul acestei combine frigorifice este de 1.699 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email