Baterii externe pentru Samsung Galaxy S4

Samsung S4 este un smartphone de top, si exceleaza in tot ceea ce inseamna dotari, dar atunci cand producatorul se chinuieste sa integreze atata tehnologie intr-un singur device mobil, nu are cum sa mai ofere si o autonomie extinsa. In medie, bateria rezista aproape o zi intreaga intr-un ritm de utilizare destul de pronuntat, in cazul modelului Samsung Galaxy S4, dar utilizatorii mereu vor mai mult!

Este cel mai enervant lucru de pe pamant sa ramai fara baterie exact atunci cand nu esti in preajma unei prize, sau nu ai un incarcator ori cablu de date la indemana, si daca tot nu am ajuns pana la nivelul la care sa putem transfera energie electrica de la un telefon la altul, este bine sa avem la indemana o baterie externa care sa extinda autonomia smartphone-ului nostru.

Sunt multe solutii de extindere a acumulatorului pentru Samsung S4, dar trebuie sa tinem cont de calitate. Cu siguranta nu vrei o baterie externa cu o capacitate de 10.000 mAh dar care sa reziste mai putin decat cea originala, asa ca trebuie sa fim atenti la ceea ce cumparam si sa ne ferim de chinezariile ieftine. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam pacaliti si sa cumparam produse scumpe, trebuie doar sa invatam sa alegem corect!

Aveti doua variante optime pentru rezolvarea problemei voastre:

1. Alegeti o baterie extinsa originala, cu brandul Samsung inscris pe ea, precum cele pe care le gasiti la comerciantii Altex sau eMag. Acesti comercianti vand numai produse originale, si sper ca va imaginati ca nu s-ar complica cu facaturi sau chinezisme ieftine.

2. Cumparati o baterie externa universala, care permite transferul de energie prin mufa micro-usb si se poate folosi atat la smartphone cat si la tableta, camera foto si orice altceva. Aceasta varianta ar fi mult mai recomandata intrucat gasiti la preturi mai mici, astfel puteti cumpara un acumulator de o capacitate mai mare la acelasi pret la care ati cumpara unul original.

Decizia iti apartine!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email