BaByliss Pro Light 6604E, un uscator profesional la tine acasa

BaByliss Pro Light 6604E este un uscator de par de la firma franceza BaByliss ce este una destul de noua aparuta pe piata romaneasca, chiar daca firma in sine exista din anii ’60, dar nu isi vindea produsele in mod direct la noi. Aparatele lor de ingrijire personala sunt concepute special pentru a reda aceeasi ingrijire de la salon, dar realizata in intimitatea caminului personal.

Astfel se explica si pretul un pic mai mare pe care acest uscator de par il are, insa nu va ingrijorati, acesta nu este nicidecum exagerat, iar pentru un produs profesional este unul corect.

Despre BaByliss Pro Light 6604E

BaByliss Pro Light 6604E are un design bine inchegat, care iti lasa sentimentul ca va rezista foarte mult timp, culoarea este neagra, reusind sa indice eleganta, iar liniile acestuia au un accent de modernitate. Si pentru a avea nu doar in exterior elementele unui produs din gama profesionala, acesta este prevazut cu un motor AC profesional care poate dezvolta o putere de 2000 W pentru o uscare rapida si eficienta a parului. Iar designul inteligent si ergonomic reuseste sa il faca pe acesta sa fie foarte usor, deci mai facil de folosit, iar mana nu va obosi.

De asemenea BaByliss Pro Light 6604E reuseste sa ajunga la o viteza a jetului de aer de 90 Km/h, pe care puteti sa o controlati prin intermediul unui buton pozitionat pe manerul uscatorului de par. Aceasta are trei astfel de posibilitati, tot atatea existand si pentru temperatura, astfel ca puteti sa le combinati in orice forma doriti si aveti nevoie in acel moment.

Avantajele acestui uscator

Acesta are si o setare pentru aer rece, in caz ca nu doriti sa va deteriorati parul, mai ales daca aveti unul mai sensibil, sau acesta este deja afectat si nu vreti sa ii cauzati mai mult rau. Din pacate acesta nu are si un sistem de ionizare, ce ar fi putut ajuta la o mai buna coafare a parului, facand toate suvitele rebele sa dispara.  Dar duza de deschidere de numai 6 mm va ajuta sa indreptati jetul de aer exact in locul dorit de dumneavoastra pentru a avea parte de o uscare mai rapida si fara prea mari batai de cap.

Pro BaByliss Pro Light 6604E

  • Are motor AC profesional
  • Reuseste sa ajunga la o viteza de 90 km/h
  • Are o mare flexibilitate in setari, putand fi setata atat viteza, cat si temperatura

Contra BaByliss Pro Light 6604E

  • Nu are functie de ionizareuscator de par BaByliss Pro Light 6604E-optiuni

 

Concluzii

BaByliss Pro Light 6604E este un uscator de par ce este recomandat in special fetelor care  isi doresc un astfel de produs care sa fie din gama de tip, pentru a beneficia de o ingrijire a parului similara cu cea la un salon, dar la ele acasa. Iar pentru a primi asta trebuie sa platesti si un pic mai mult, dar nu trebuie sa va ingrijorati, pretul nu este unul chiar asa de mare, astfel ca toate cele care si-l vor dori il pot achizitiona fara probleme. Iar daca si dumneavoastra va doriti un astfel de aparat de ingrijire personala v-ati indreptat atentia spre produsul potrivit.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email