Aparat de aer conditionat AUX AM-12A4/R

Deoarece nu toti prefera aparatele de aer conditionat conventionale, m-am hotarat astazi sa va prezint un model portabil, si anume pe AUX AM-12A4/R.

Acesta reuseste sa impresioneze prin mobilitatea ridicata si prin faptul ca cele 34 de kilograme ale sale nici nu se simt, fiind asadar idela pentru a fi mutata la nevoie din camera in camera, in functie de nevoi.

 

Vezi detaliile actualizate aici!

 

Un alt lucru care m-a impresionant si care m-a determinat sa o cumpar a fost si este capacitatea de racire de 12000 BTU, ceea ce mi se pare foarte mare, fiind suficienta pentru o incapere de dimensiuni medii.

Ca pret pot spune ca este destul de accesibil, insa am aruncat o privire in mai multe magazine online si pot spune ca in functie de ce oferte de pret exista acesta oscileaza destul de mult de la magazin la magazin. Un alt model care merita este Vortex VAI-A18ASWM.

 

O alegere pe care nu o poti rata!Aparat de aer conditionat AUX AM-12A4R

AUX AM-12A4/R dispune de asemenea si de un afisaj LCD, iar numarul de trepte ale ventilatorului este de 3. Ca design arata foarte bine si de la distanta nici nu iti dai seama ca este un aparat de aer conditionat.

Este eleganta, iar dimensiunile sale le consider unele perfecte, acestea fiind de 400 x 795 x 480 mm. De asemenea, in ceea ce priveste zgomotul, acesta nu depaseste 65 dB.

Printre dotarile lui AUX AM-12A4/R se mai numara si timer-ul, Sleep/Night mode, precum si modul auto. Ai practic toate optiunile de care ai nevoie, reusind sa iti intreaca toate asteptarile.

Daca totusi nu preferi un model portabil, atunci iti recomand sa-ti indrepti atentia spre Daikin FTXV35AB-RXV35AB, care probabil ti se potriveste mai mult.

 

Concluzii

AUX AM-12A4/R mi-a facut cu ochiul inca din prima zi in care l-am vazut intr-un showroom, reusind sa ma fascineze cat de bine arata, precum si mobilitatea crescuta a acestuia.

Am cumparat acest aparat de aer conditionat portabil pentru casa mea de la tara si va pot spune ca reuseste sa-si faca treaba excelent, oferindu-mi cele mai bune conditii de relaxare dupa o zi obositoare de munca la camp. Recomand!

Daca totusi iti doresti un model conventional, atunci pe site-ul nostru ai de unde alege. Iti urez spor la cumparaturi!

2 Comentarii
  • EUGENIA MATEESCU says:

    SUNT FOARTE MULTUMITA DE EL,RACESTE FOARTE BINE DAR DUPA 2 SAPTAMANI DE FUNCTIONARE NU MAI ELIMINA APA IN TIMPUL FUNCTIONARII! DUPA CE-L OPRESC ELIMINA APA! E O DEFECTIUNE ,CUMVA? MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS!

  • EUGENIA MATEESCU says:

    SUNT FOARTE MULTUMITA DE EL,RACESTE FOARTE BINE DAR DUPA 2 SAPTAMANI DE FUNCTIONARE NU MAI ELIMINA APA IN TIMPUL FUNCTIONARII! DUPA CE-L OPRESC ELIMINA APA! E O DEFECTIUNE ,CUMVA? MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email