Laptop Asus X555LB-XX025D

In acest review am de gand sa va prezint un laptop mai performant decat cele prezentate anterior, fiind vorba despre Asus X555LB-XX025D.

Acest laptop ofera o performanta destul  de ridicata, avand in vedere ca este o platforma mobila de lucru si divertisment, aceasta performanta combinata cu mobilitatea unui laptop facandu-l pe Asus X555LB-XX025D sa fie foarte apreciat de utilizatorii acestuia, la fel ca si Asus K555LN.

Asus X555LB-XX025D este un laptop ce beneficiaza de o configuratie foarte buna pentru un laptop, care ofera o performanta ridicata ce nu o sa te dezamageasca, indiferent daca intentionezi sa il folosesti pentru lucru, sa vizionalizezi filme HD si sa asculti muzica sau pentru jocuri.

O performanta sporita

Acesta vine echipat cu un procesor Intel Core i5, fiind construit folosind arhitectura Broadwell si ruland la o frecventa de 2200 MHz, ce poate sa fie ridicata pana la 2700 MHz prin Turbo Boost. Memoria RAM DD3 este de 4GB, avand o capacitate maxima de 8GB si ruland la o frecventa de 1600 MHz. Placa video este una dedicata cu o memorie proprie de 2GB RAM DDR3, fiind vorba despre Nvidia GeForce 940M.

Toate acestea puse la un loc ii ofera lui Asus X555LB-XX025D o putere de procesare foarte mare, ce in schimb ii permite sa ofere o performanta ridicata. Acesta este de asemenea echipat cu un DVD RW, difuzoare stereo, microfon integrat si un hard disk de 1000 GB, ce ofera amplu spatiu de stocare, toate acestea la un pret greu de refuzat.

Un laptop cu care poti sa te mandresti

Asus X555LB-XX025D este un laptop care iti permite sa te bucuri de toate capabilitatiile unei astfel de platforme de lucru, chiar daca intentionezi sa il folosesti pentru divertisment. Display-ul acestuia are o diagonala de 15.6 inch si se foloseste de caracteristici speciale precum Glare, ce reduce oboseala provocata ochilor dupa ore indelungate petrecute in fata acestuia (ca si Asus F550JX-DM021D).

Toate acestea fiind spuse putem concluziona ca acest model de laptop, Asus X555LB-XX025D, este o alegere mai mult decat excelenta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email