Asus X555LA-XX521D

Asus X555LA-XX521D este un laptop mediu ca performante si specificatii, dar este foarte potrivit pentru oricine isi doreste un astfel de produs pentru a naviga pe internet, a edita text, a asculta muzica si viziona filme, dar si pentru a juca jocuri ce nu au nevoie de foarte multe resurse. Acesta este si suficient de usor pentru a fi luat in diverse deplasari fara mari probleme.

 

Afla pretul actualizat. 

 

Despre Asus X555LA-XX521D

Designul este unul atractiv, fiind destul de subtire, iar finisajele nu pot decat sa atraga si mai mult privirile. Culoarea este arginitie, ceea ce ii confera un aspect elegant care o sa va atraga atentia din prima, iar touchpad-ul mare si precis nu poate decat sa il faca sa castige puncte in plus.

Asus X555LA-XX521D are un procesorul Intel Core i3 cu o frecventa de 2100 MHz, ceea ce il face sa fie unul mediu ca si specificatii pentru momentul actual, dar pentru pretul la care vine, laptopul in care se afla acest procesor este unul bun care va va ajuta sa va desfasurati activitatile pe acesta fara nici o problema. Dar placa video este una integrata din seria Intel HD Graphics 5500, fiind una buna, dar care nu va permite sa o schimbati daca va doriti acest lucru si nici nu este potrivita daca va doriti sa jucati jocuri cu o grafica foarte buna.

Laptop Asus X555LA-XX521D1

Ecranul are o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli fiind de tipul HD. Acesta are ca si caracteristici speciale pe cea de Glare, ceea ce inseamna ca ecranul va reda culorile mai vii, iar contrastele mai puternice, ceea ce va face ca experienta posesorului sa fie superioara in ceea ce priveste imaginea. Insa exista si o parte negativa, nu poate fi utilizat in toate mediile, mai ales in cele cu lumina multa, pentru ca ecranul tinde sa o reflecte.

Memoria RAM este de tipul DDR3 si are 4 GB, iar capacitatea de stocare este 500 GB, suficient pentru pastrarea fisierelor de care ai nevoie, dar si pentru muzica si filmele preferate. Insa adevarul este ca ar fi putut fi chiar mai bine din acest punct de vedere, adica capacitatea de stocare ar fi putut urca pana la 1TB, dar chiar si asa este bine, loc fiind destul de mult, mai ales daca nu obisnuiti sa tineti prea multe filme in laptop.

La acesta mai putem gasi o unitate optica, un cititor de carduri, camera WEB, microfon incorporat, difuzoare integrate si cateva porturi, dintre care amintim, cel HDMI, USB 2.0 (unul) si USB 3.0 (doua la numar).

 

Pro Asus X555LA-XX521D

  • Designul placut
  • Procesorul bun
  • Caracteristica de Glare a ecranului care asigura o vivacitate mai mare a culorilor si contraste mai puternice

 

Contra Asus X555LA-XX521D

  • Capacitatea de stocare ar fi putut fi mai buna de atat

 

Concluzii

Chiar daca are si minusuri, capacitatea de stocare fiind unul dintre ele, acesta fiind si unul mai important avand in vedere pretul laptopului, dar chiar si asa modelul este unul bun, care face fata cu usurinta tuturor activitatilor de baza ale unui laptop si poate deveni o tinta pentru viitorii cumparatori.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email