Asus X555LA-XX1160D

Asus X555LA-XX1160D este laptop ideal pentru activitatile de zi cu zi, insa nu unul care sa se adreseze gamerilor sau celor care isi castiga existenta prin utilizarea unor soft-uri foarte complexe. Dar nu toate dispozitivele de acest gen trebuie sa si fie unele nemaipomenit de performante pentru a putea sa convinga cumparatorii, acest model fiind foarte bun pentru o gama diferita de activitati. Asadar, el poate sa fie folosit pentru browsing, Office, filme si muzica ceea ce pentru unii cumparatori poate sa fie de ajuns.

 

Gasiti aici ultimile noutati despre acest produs.

 

Despre Asus X555LA-XX1160D

Fiind un model mai ieftin, nu trebuie sa te astepti de la el sa vina cu o constructie extrem de solida. Asadar, carcasa este din plastic, dar acest lucru reprezinta si un avantaj destul de important, pentru ca mentine greutatea la un nivel foarte scazut, de doar 2.3 kg. Asta in conditiile in care diagonala nu este una chiar mica, ci de 15.6 inch, atat cat au si multe dintre laptop-urile premium care se gasesc pe piata. Modelul are astfel si tastatura numerica, dar si unitate DVD, o dotare cu care nu vin foarte multe gadget-uri din aceasta categorie de pret. Partea mai putin buna este ca laptop-ul, asa cum se intampla si cu alte modele de la Asus, nu ofera si posibilitatea de a scoate bateria. Astfel, printr-o utlizare continua, apare si posibilitatea nedorita ca autonomia sa scada de pe la 5 ore cat este initial la valori mai reduse. Nici alte componente nu pot sa fie schimbate din cauza garantiei, dar pana la urma, daca vrei ceva mai bun, poti pune mai multi bani si cumpara din prima.

Laptop Asus X555LA-XX1160D1

In privinta performantelor, laptop-ul se descurca binisor, dar nu spectaculos pentru pentru standardele de acum. Acesta are un procesor din seria i3 cu arhitectura  Broadwell si frecventa de 2 GHz, ceea ce ii permite sa ruleze majoritatea programelor, desi nu foarte multe deodata fara a se supraincarca. Memoria RAM este chiar decenta, de 4 GB DDR3, dar hard diskul este cam micut, de doar 500 GB. Chiar si asa insa, spatiul este suficient atat timp cat nu ai de gand sa pastrezi prea multe filme si jocuri. Cu o placa video integrata, laptop-ul nu este chiar unul de jocuri, dar chiar si asa merg unele mai vechi, deci tot ai cate ceva de facut pe el. In ceea ce priveste conectivitatea, lucrurile stau bine, modelul avand intrari USB 2.0 si 3.0, HDMI si VGA, iar camera este si ea tot una VGA.

 

Pro Asus X555LA-XX1160D

  • Raport calitate pret bun
  • Laptop usor, dotat si cu unitate citire scriere
  • Configuratie decenta, care inca rezista destul de bine
  • Elemente de conectivitate multiple

 

Contra Asus X555LA-XX1160D

  • Nu se poate scoate bateria
  • Nu se pot face update-uri hardware din cauza garantiei

 

Concluzii

Asus X555LA-XX1160D nu este un laptop perfect si nu poate sa reprezinte o solutie pentru toata lumea. Pe de alta parte, atat timp cat ai nevoie de el la birou, sau nu esti genul de persoana care isi doreste sa joace toate jocurile noi, nici nu iti trebuie mai mult decat ceea ce ofera el la un pret bun.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email