Asus X553MA-XX490D

Asus X553MA-XX490D este un laptop destinat celor ce isi doresc un astfel de produs pentru o utilizare limitata, adica doar navigare pe internet, editare text si vizionare de filme. De asemenea acesta este potrivit pentru cei care isi doresc un laptop care sa ii insoteasca la serviciu sau in calatorii, pentru ca este un model destul de usor, de doar 2.2 kg, pentru diagonala sa de 15.6 inch.

 

Afla parerile clientilor!

 

Despre Asus X553MA-XX490D

Designul este unul elegant, finisajele nu pot fi comparate cu ale unui laptop ce vine la un pret superior, insa pentru banii dati pe acest model arata bine, este subtire, ceea ce ii da puncte in plus la look. Ramele ecranului sunt cam mari si fac ca laptopul in sine sa fie ceva mai mare, ceea ce poate sa nu placa tuturor, mai ales ca ne aflam intr-o epoca in care ne dorim ca ecranele sa fie mari dar nu si ramele acestora, astfel ca toata suprafata monitoarelor sau ecranelor sa fie utilizata. Culoarea acestuia este neagra, asadar se potriveste atat pentru a fi un laptop pentru interiorul casei, dar si ca un laptop pentru serviciu.

Memoria RAM de care dispune acesta este de 4 GB, iar capacitatea de stocare este de 500 GB, suficient pentru a tine in acesta toate fisierele de care ai nevoie, dar si muzica favorita si filmele preferate.asssssusss

Bateria este una cu doua celule Li-Polymer, care, din pacate, nu poate fi scoasa, dar asta nu este neaparat un mare dezavantaj, avand in vedere ca multe modele din gama sa de pret au aceeasi specificatie.

Procesorul este Intel Celeron Dual Core cu o frecventa de 2160 MHz, acesta fiind unul bun pentru pretul la care vine laptopul, desigur ca nu ar face fata unor jocuri noi, dar nici laptopul nu este destinat gaming-ului.

Touchpadul este unul de dimensiuni mari si are suport pentru gesturi multi-atingere, astfel miscandu-se bine si fiind mai prietenos cu proprietarul, dar nu este cel mai responsiv, lucru care este de asemenea explicat atat de pret cat si de faptul ca laptopul nu este unul pentru jocuri.

Placa video este una integrata, asa cum ne si asteptam pentru pretul la care vine laptopul, iar producatorul chipset-ului video este Intel. Acesta vine si cu o camera WEB VGA, dar si cu un cititor de carduri care suporta formatele SD si MMC, pe langa acestea are un port HDMI, unul USB 2.0, unui USB 3.0 si iesire audio.

 

Pro Asus X553MA-XX490D

  • Este usor si subtire
  • Procesorul pe care il are este unul bun
  • Touchpadul este de dimensiuni mari si are suport pentru gesturi multi-touch

 

Contra Asus X553MA-XX490D

  • Bateria nu poate fi scoasa
  • Ramele ecranului sunt mari

 

Concluzii

Chiar daca are si minusuri, acestea sunt explicate si de pretul mic pe care il are acest laptop, iar pentru cineva care isi doreste un astfel de produs doar pentru a naviga pe internet si a edita texte este unul potrivit. Asadar daca va doriti un laptop pentru acasa sau pentru serviciu, dar nu sunteti dispusi sa dati multi bani si nici nu aveti nevoie de specificatii extraordinare va puteti indrepta atentia spre acest model de la Asus.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email