Asus X553MA-XX402D

Asus X553MA-XX402D este un alt model de laptop low end care vine din oferta celebrului producator, insa nu unul dintre cele mai slabe de piata. Pe de alta parte insa, nici unul cu niste performante prea deosebite nu este, asa ca inainte sa te hotarasti sa il cumperi, ar fi bine sa stai un pic si sa te gandesti si la ce ai de gand sa faci cu laptop-ul. Cu alte cuvinte, merita el sa fie achizitionat si daca da, de catre cine si in ce scop?

 

Detalii aici despre Asus X553MA-XX402D.

 

Despre Asus X553MA-XX402D

Cand te uiti la un model ieftin, nu trebuie sa te astepti la unul foarte subtire sau care sa se bucure de o carcasa metalica. Pe de alta parte, acest dispozitiv nu este chiar unul urat si constructia este deopotriva solida, dar si destul de usoara. Laptop-ul cantareste doar 2.2 kg, ceea ce il face perfect si pentru a fi utilizat acasa, dar si pentru a fi luat la munca. Asadar, daca vrei sa te misti, cu atat mai mult poti sa te bazezi pe acest model. Are si un ecran de 15.6 inch, deci se vede bine (acesta are o rezolutie HD), devenind astfel foarte bun si pentru filme, nu doar pentru a lucra in programele Microsoft Office sau pentru a umbla pe Internet.

Laptop Asus X553MA-XX402D2

Principale avantaje nu se opresc insa aici. Laptop-ul are toate intrarile de care este nevoie, adica USB 2.0 si 3.0, HDMI si VGA, putand sa fie astfel conectat cu restul de aparate, dar are montata si o unitate DVD pentru a scrie CD-uri, ceea ce multi producatori tind sa treaca cu vederea cand vine vorba despre produsele ieftine.

Laptop Asus X553MA-XX402D1

Acestea fiind spuse, Asus X553MA-XX402D are o gama destul de interesanta de dotari, dar asta nu poate sa ascunda faptul ca este totusi un model la un pret foarte scazut. Procesorul Quad Core vine sa demonstreze acest lucru, la fel cum o face si placa video incorporata. Este adevarat insa si ca persoanele interesate de un astfel de model nu au jocurile pe lista de prioritati, pentru ca in cazul navigatului si a utilizarii de programe obisnuite, filme si muzica, modelul se descurca mult mai bine.

Memoria RAM ramane una de 4 GB DDR, specifica unor astfel de produse si la fel se intampla si cu HHD-ul de 500 GB. Asadar, depinde pentru ce iti doresti laptop-ul, dar daca ai asteptarile potrivite de la el, nu are cum sa dezamageasca.

 

Pro Asus X553MA-XX402D

  • Model foarte usor, de 2.2 kg
  • Are unitate de citire scriere si toate elementele de conectivitate necesare
  • Ecran de 15.6 inch

 

Contra Asus X553MA-XX402D

  • Lasand la o parte pretul, configuratia este una slabuta

 

Concluzii

Depinde foarte mult pentru ce iti trebuie laptop-ul pentru a putea judeca utilitatea lui. Pentru Internet, filme si muzica el este perfect, la fel si pentru o munca generalista in care nu ai nevoie de programe consumatoare de resurse. Pentru mai mult insa, speram ca stii ca trebuie sa alegi altceva. Insa Asus X553MA-XX402D isi face treaba si costa foarte putin, deci poate sa ramana o afacere foarte avantajoasa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email