Laptop Asus X553MA-SX455B

In acest review am de gand sa va prezint un laptop care a fost foarte apreciat pentru avantajele de care se bucura si performanta de care a dat dovada, avand in vedere pretul redus si foarte accesibil la care se gaseste pe piata la ora actuala.

Asus X553MA-SX455B este un notebook menit pentru a fii folosit indiferent daca te aflii acasa, la lucru sau pe drum, designul acestuia facandu-l foarte usor de transport, la fel ca si Lenovo Flex 2.

Trebuie mentionat faptul ca acest laptop a fost conceput ca avand scop principal lucrul, in timp ce ofera posibilitatea pentru divertisment, insa la o scara mai redusa.

O performanta pe masura pretului

Asus X553MA-SX455B vine echipat cu un procesor Intel Celeron Dual-Core, ce face parte din seria Intel HD Graphics si care functioneaza la o frecventa de 2160 MHz, ce poate sa fie marita pana la 2580 MHz prin Turbo Boost. Desi acest procesor poate sa fie considerat cam slab in comparatie cu ce sunt dotate alte laptop-uri, trebuie sa fie luate in considerare dimensiunea redusa a acestui laptop si faptul ca a fost menit pentru lucru, nu jocuri.

Placa video a acestuia este una integrata, din seria Intel HD Graphics, in timp ce memoria RAM DDR3 este de 4 GB si functionand la o frecventa de 1066 MHz (similar cu Lenovo IdeaPad Y50-70).

Mobilitate si utilitate ridicata

Asus X553MA-SX455B vine de asemenea echipat cu un DVD RW, difuzoare stereo si microfon integrat, camera web si cititor de carduri. Pe langa acestea, Asus X553MA-SX455B beneficiaza de caracteristici speciale precum TouchPad cu support pentru gesturi multi-atingere, acest laptop folosind sistemul de operare Windows 8.1. Toate acestea iti sunt oferite la unul dintre cele mai bune preturi.

Daca ai nevoie de o platforma de lucru usor de transportat, performanta si care iti permite sa te bucuri de filme si muzica in timpul liber, atunci acest laptop iti este potrivit tie, pretul sau redus facundu-l foarte accesibil pentru oricine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email