Laptop Asus X550JX-XX016D

In acest review am de gand sa va prezint inca un laptop de la ASUS care, dupa parerea mea, reuseste sa ofere o performanta foarte mare pentru un laptop.

In comparatie cu alte laptop-uri capabile de acelasi lucru, pretul foarte bun la care Asus X550JX-XX016D se gaseste pe piata nu numai ca poate sa fie considerat accesibil, ci chiar mai mult decat potrivit pentru calitatea pe care acesta o ofera.

Asus X550JX-XX016D vine echipat cu un display de tipul LCD LED, ce are o diagonala de 15.6 inch si un format HD. Acesta este capabil sa redea imaginea la o rezolutie de 1366 x 768, aceasta fiind foarte des intalnita la majoritatea laptop-urile si folosindu-se de caracteristici special precum Glare, ce reduce oboseala provocata ochilor.

Calitate ridicata la un pret redus

Acest laptop este de asemenea conceput cu unul din sistemele din Seria X de touchpad-uri, aceasta fiind nu numai de dimensiuni mai mari, ci si mult mai precise, datorita tehnologiei Smart Gesture. Aceasta, impreuna cu raspunsul mult mai rapid la comenzi si tastatura ergonomica ofera o experienta cat mai placuta, eficienta si comfortabila pentru utilizator, la fel ca si MacBook Air 13.

Asus X550JX-XX016D are in componenta sa un procesor Intel  Core i7 ce functioneaza la o frecventa de 2500 MHz. Aceasta poate sa fie crescuta pana la 3500 MHz prin Turbo Boost, procesorul fiind construit dupa arhitectura Haswell si facand parte din seria Intel HD Graphics 4600 (fiind similar cu Asus K555LN din acest punct de vedere).

Configuratie si specificatii

Memoria RAM de tipul DDR3 este de 4GB, insa avand o capacitate maxima de 8GB, aceasta functionand la o frecventa de 1600 MHz. Placa video NVidia Geforce GTX 850M este dedicata si are o memorie proprie de tipul DDR3 de 2GB, aceasta folosind caracteristici speciale precum tehnologia NVidia Optimus.

Hard disk-ul ofera amplu spatiu de stocare a informatiei, avand o capacitate de pana la 1000GB, astfel incat sa permita utilizatorului sa isi pastreaze pe acesta orice isi doreste, de la filme si muzica, pana la fisiere legate de lucru si jocuri.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email