Laptop Asus K555LN

In acest review am de gand sa continui lista pe care am inceput-o cu ceva timp in urma, de data aceasta intentionand sa va prezint un laptop de la ASUS.

Acesta a reusit sa impresioneze utilizatorii prin performanta sa, ce poate sa fie considerata una pe masura pretului la care acesta se gaseste pe piata la ora actuala.

O sa incepem cu partea mai tehnica a acestui review, dupa cum v-am obisnuit desa, prin a va prezenta componentele cu care acest laptop vine echipat, configuratia acestuia fiind una similara cu Asus X555LB-XX025D.

Asus K555LN are o configuratie echilibrata

Asus K555LN este echipat cu un procesor Intel Core i5, ce foloseste arhitectura Haswell si care ruleaza la o frecventa de pana la 1700 MHz, ce poate sa fie marita pana la 2700 MHz prin Turbo Boost, acest procesor facand parte din seria Intel HD Graphics 4400.

Memoria RAM DD3 este de 4 GB si ruleaza la o frecventa de 1600 MHz, in timp ce placa video este una dedicata, cu o memorie RAM DDR3 de 2 GB, fiind vorba despre Nvidia GeForce GT 840M, ceea ce face din acest laptop un produs puternic si foarte bun.

Iese foarte usor in evidenta

Pe langa cele mentionate mai sus, Asus K555LN beneficiaza de un display ce are diagonala pana la 15.6 inch, ce este capabil sa prezinte o imagine Full HD la o rezolutie impresionanta pentru un laptop, de 1920 x 1080.

Acesta vine de asemenea echipat cu un DVD RW, difuzoare si microfon integrate, camera web VGA si cititor de carduri (fiind asemanator cu Asus X550JX-XX016D din aceasta perspectiva).

Indiferent daca intentionezi sa folosesti acest laptop pentru lucru, vizionalizarea filmelor in format Full HD, sa asculti muzica sau sa te bucuri de ultimele jocuri aparute, Asus K555LN nu o sa te dezamageasca, ci dimpotriva o sa te impresioneze cu performanta acestuia de fiecare data cand o sa il folosesti.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email