Laptop Asus F550JX-DM021D

In acest review am de gand sa va prezint un laptop care a luat piata cu furori, producatorii de la ASUS punand competitia pe ganduri, reusind sa ii impresioneze atat pe acestia, cat si pe utilizatori si iubitorii de laptop-uri (la fel ca si Asus X555LB-XX026D).

Vorbesc despre Asus F550JX-DM021D, un laptop care da dovada de o performanta foarte impresionanta, nu numai in randul laptop-urilor, ci si a PC-urilor in general, puterea de procesare a acestuia fiind dea dreptul incredibila.

Configuratia acestui laptop de calitate impresioneaza imediat pe oricine care arunca o privire peste specificatiile tehnice incluse in aceasta, specificatii pe care am de gand sa vi le prezint mai jos.

Asus F550JX-DM021D ridica standardele performantei

Acest laptop vine echipat cu un procesor puternic din seria Intel HD Graphics 4600, fiind vorba de Intel Core i7, construit pe arhitectura Haswell, ce ruleaza la o frecventa de 2600 MHz, acesta putand fii ridicata pana la 3600 MHz prin Turbo Boost.

Memoria de tip RAM DDR3 este de 8 GB si functioneaza la o frecventa de 1600 MHz. Placa video este dedicata, fiind vorba despre Nvidia Geforce 950M ce are o memoria DDR3 proprie de 4GB.

Asus F550JX-DM021D este de asemenea echipat cu un display a carui diagonala ajunge pana la 15.6 inch, acesta avand un format Full HD si prezentand o imagine la rezolutia de 1920 x 1080.

Un laptop cu care poti sa te mandresti

Capacitatea de stocare a informatiei este ceva mai redusa, fiind de 240 GB, insa folosind un hard disk pe modelul SSD, ce faciliteaza transferul si procesarea informatiei la un nivel mult mai ridicat si rapid, ca sa nu mentionam ca noua generatie de hard disk-uri nu sufera din cauza efectelor adverse ce apar datorita transportului in mod repetat a laptop-ului. Pretul la care este comercializat este de asemenea unul foarte bun.

Ca si Asus K555LN, acest laptop reuseste sa impresioneze indiferent de locatia de unde il folosesti sau scopul cu care o faci, Asus F550JX-DM021D oferind o calitate pe masura pretului acestuia.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email