Masina de spalat rufe Arctic EF6100+

Modelul despre care o sa va vorbesc astazi este Arctic EF6100+, aceasta masina de spalat cu incarcare frontala fiind una dintre cele mai accesibile de la noi, de pe piata din Romania.

Pretul este unul extrem de mic, insa calitate va pot asigura ca este una suficient de mare.

Daca nu dispuneti de un buget foarte generos sau daca vi s-a defectat vechea masina de spalat si aveti nevoie urgent de un inlocuitor, atunci Arctic EF6100+ reprezinta alegerea cea mai buna pe care o puteti lua, lucru pe care l-am spus si despre Cady GS 1482D3.

De ce spun acest lucru? Pentru ca reuseste sa ofere cea mai buna calitate la cel mai mic pret, iar in ziua de astazi, in special la noi in tara, raportul calitate-pret reprezinta elementul cel mai important in alegerea unui nou produs.

 

Vezi aici detalii cu privire la pretul produsului!

 

O excelenta alegere pentru o masina de spalat!

Arctic EF6100+ dispune de un sistem eletronic de control al balansului, acesta avand rolul de a reduce vibratiile si zgomotul din timpul stoarcerii, dar si a spalarii.

Cum reuseste sa faca acest lucru? Prin modul in care distribuie incarcatura din interior, acest lucru facandu-se uniform, rezultand intr-o spalare si stoarcere mult mai silentioasa fata de celelalte modele.

Masina de spalat Arctic EF6100+ face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum redus de energie, astfel incat sa iti usureze destul de mult facturile, iar clasa de eficienta la spalare este A.

Numarul de programe disponibile pe Arctic EF6100+ este de 15, printre care se numara programul pentru bumbac, lana, sintetice, precum si programul spalare manuala. Pe lista cu specificatii mai gasim si selectorul de centrifugare, precum si si sistemul de reglare a consumului.

Totusi, am observat ca are un consum mediu anual de apa de 10340 (potrivit producatorului), acest lucru fiind putin mai mare decat la modelele mai scumpe, dar pana la urma este vorba de compromisul pe care trebuie sa-l acceptam datorita pretului foarte scazut.

 

Concluzii

Arctic EF6100+ a reusit sa ma multumeasca pe deplin, aceasta fiind si masina de spalat pe care o detin in acest moment.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email