Masina de spalat rufe Arctic EF5800

Stau si ma intreb, oare exista cineva care sa nu fi auzit de cei de la Arctic? Nici eu nu cred acest lucru.

Acestia sunt prezenti de atata timp pe piata din Romania incat si-au castigat, binemeritat, locul in categoria de cele mai fiabile produse.

Arctic EF5800 este masina de spalat despre care o sa va vorbesc astazi. Ce m-a impresionat la aceasta?

Ei bine, lucrul care m-a impresionat cel mai mult a fost pretul foarte accesibil in comparatie cu cel al altor modele de masini de spalat asemanatoare.

Trebuie sa va spun ca in acest moment Arctic EF5800 este disponibil in oferta unui mare magazin din Romania la un pret foarte bun, insa din pacate stocul este unul limitat, asa ca va sfatuiesc sa va grabiti pentru a profita.

Cel mai bun pret din Romania. Vezi care este!

Arctic EF5800 este echipat cu un sistem special care are rolul de a controla balansul, acesta avand rolul de a distribui uniform rufele in interior astfel incat sa fie diminuate vibratiile si zgomotul care apar in special in timpul stoarcerii.

Facand o mica gluma, daca vecinii mei de deasupra (eu stau la bloc) ar fi consultat, inainte de a-si fi achizitionat masina de spalat, acest site, nu ar fi fost nevoiti sa-si spele rufele doar la anumite intervale orare.

Da, ati ghicit, modelul lor face un zgomot destul de mare si enervant mai ales atunci cand obisnuiau sa spele seara. Arctic EF5800 nu sufera de astfel de probleme, iar acest lucru ma face sa v-o recomand tuturor, mai ales celor cu buget mai redus.

In plus, Arctic EF5800 vine cu un aspect foarte placut, chiar daca este unul clasic, iar performantele in spalare sunt unele foarte bune.

Viteza de centrifugare este de 800 rpm, are o capacitate de incarcare de 5 kilograme (practic greutatea standard pentru masinile de spalat pe care le-am avut pana acum la review), iar clasa de eficienta energetica este A+, la fel si clasa de eficienta la spalare.

Concluzii

Arctic EF5800 merita atentia voastra, in special daca sunteti pe un buget mai redus. Trebuie precizat ca dispune, pe langa altele, si de un sistem special pentru a detecta spuma, precum si protectie impotriva inundatiilor.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email