Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+

Cei de la Arctic au un sistem propriu de notare a combinelor frigorifice pe care il afiseaza de fiecare data la inceputul descrierii. Am vazut multe combine ale acestui brand insa putine dintre ele au primit niste note chiar atat de bune precum are combina Arctic ANK366NFS+.

 

Mai multe detalii aici.

 

Aceasta a primit punctaj maxim la 2 din cele 3 criterii foarte importante de alegere ale unei combine frigorifice: sistem de racire si dotari.

 

Arctic ANK366NFS+ este o combina cu multe dotari

Dupa cum spuneam si mai sus, Arctic ANK366NFS+ se recomanda mai ales datorita faptului ca dispune de un numar mare de dotari.

Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+

In primul rand trebui sa incepem cu dotarile concepute pentru a fi combina frigorifica prietenoasa cu mediul, deci despre functiile eco. Incepem cu Eco Frost Free care nu permite aparitia ghetii in frigider avand grija ca umiditatea sa aiba mereu un nivel optim. O alta functie este Eco Dual Balance si are ca scop prevenirea amestecului mirosurilor intre ele, o functie foarte utila mai ales pentru pastrarea alimentelor. Tot pentru o mai buna conservare a alimentelor a fost introdusa si functia Eco Breeze. 

Carnea si alte produse sensibile pot fi pastrate fara griji in compartimentul Eco Fresh. Eco Led presupune introducerea luminii pe baza de led, reducand astfel consumul de energie electrica degajand totodata si mai putina caldura. Ultima functie din aceasta categorie este Eco Buzz iar scopul sau este acela de ne avertiza atunci cand am uitat usa frigiderului deschisa. Despre functia Eco Buzz mai putem spune faptul ca se afla si in lista de dotari a combinei LG GBF539PVQWB.

Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+

Un alt lucru care noua ne-a placut mult la aceasta combina este displayul electronic care ne permite sa setam foarte usor temperatura precum si sa ne folosim de functiile descrise mai sus.

Pentru un consum redus de energie, Arctic ANK366NFS+ opreste displayul atunci cand nu este folosit, functiile ramanand active in continuare.

Atunci cand combina frigorifica nu este folosita, putem activa functia vacanta pentru ca acesta sa aiba un consum cat mai redus.

De asemenea un alt avantaj al acestui frigider este ca dispune de dezghetare automata atat a frigiderului cat si a congelatorului.

 

Pret

Va puteti bucura de toate aceste dotari ale combinei frigorifice pentru pretul de doar 1849 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email