Combina frigorifica Arctic ANK366NF+

Atunci ne cumparam o combina frigorifica noua ne interesam in mod special de numarul de functii pe care aceasta le are. Asta deoarece acestea ajuta mult pentru mentinerea alimentelor la fel de proaspete precum erau atunci cand le-am pus la rece. Cu cat o combina are mai multe functii, cu atat si alimentele se vor pastra mai bine. Din acest motiv ne place combina frigorifica Arctic ANK366NF+.

Aceasta dispune de un numar foarte mare de functii utile despre care ne vom impartasi parerile in randurile viitoare.

 

Functiile combinei frigorifice Arctic ANK366NF++Combina frigorifica Arctic ANK366NF+

Dupa cum ziceam si mai sus, Arctic ANK366NF++ dispune de un numar foarte mare de functii iar in randurile urmatoare vi le vom prezenta.

1.Functia Eco Bost Free

Aceasta functie nu permite formarea ghetii care ar putea dauna destul de mult mancarurilor si are grija ca umiditatea sa aiba mereu nivelul potrivit.

2.Functia Eco Dual Balance

Functia Eco Dual Balance nu permite mirosurilor dintre compartimente sa se amestece, ceea ce o alta functie pe care am apreciat-o. Asta deoarece ne ajuta sa pastram alimentele in conditia lor cea mai buna, cu aceeasi aroma si cu acelasi gust natural.

3.Functia Eco Breeze

Aceasta functie ne ajuta sa mentinem mereu mancarea proaspata de parca ar fi fost gatita in acel moment.

4.Functia Eco Fresh

Carnea cruda si lactatele au compartimentul lor in care temperatura este de aproximativ 0 grade astfel incat produsele fragile sa fie mereu in siguranta.

5.Display

Nu este intocmai o functie insa displayul cu care este dotat acest televizor ne ajuta sa setam foarte usor temperatura facilitand totodata si activarea functiilor.

6.Multi Frost Zone

Nu am zis nimic despre congelator. Acesta dispune de o functie Multi Frost Zone care ne pune mai multe optiuni de congelare precum congelarea rapida. Modurile se aleg in functie de compartimente, congelatorul fiind impartit in mai multe sectiuni de acest gen.

 

Vedeti aici pretul actualizat.

 

7.Functia Energy Saver

Frigiderul Arctic ANK366NF+ este si prietenos cu mediul oprind diferite facilitati atunci cand nu sunt folosite, economisind astfel energie.

8.Antibacterii

La fel ca in cazul frigiderului Arctic ANK305+, Arctic ANK366NF++ tine bacteriile departe de alimentele noastre.

9.Functia vacanta

Atunci cand nu este folosit, Arctic ANK366NF++ pleaca in vacanta, intrand intr-o stare precum e hibernarea in cazul calculatoarelor.

10.Ecobuzz

Atunci cand usile acestei combine frigorifice nu au fost inchise, suntem alertati de acest lucru.

Clasa de energie este A+, deci are si un consum foarte mic.

 

Concluzie

Cand vezi ca un frigider dispune de un numar atat de mare de functii, nu-ti mai trebuie si alte motive pentru a-l cumpara. In ciuda numarului impresionat de aspecte pozitive de care Arctic ANK366NF++ se bucura, pretul este de doar 1700 de lei.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email