Combina frigorifica Arctic ANK356-4+

Cu o capacitate foarte mare, combina frigorifica Arctic ANK356-4+ este alegerea potrivita pentru orice persoana sau familie care gateste mult si are nevoie de un frigider cat mai incapator pentru a pastra alimentele mereu proaspete. De aceea am ajuns si sa facem aceasta recomandare.

Asadar, in randurile urmatoare vom vorbi despre combina frigorifica Arctic ANK356-4+ si nu numai despre pret ci si despre functiile si specificatiile sale.

 

Functiile si specificatiile combinei frigorifice Arctic ANK356-4+

Combina frigorifica Arctic ANK356-4+

Inainte de toate trebuie sa vorbim numaidecat despre clasa energetica a acestei combine, pentru ca asta intereseaza pe cei mai multi. Arctic ANK356-4+ face parte din clasa energetica A+ ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica, la fel ca in cazul combinei frigorifice LG GBB539PVQWB.

 

Afla parerile pro si contra despre aceasta combina frigorifica.

 

Un alt aspect important atunci cand doresti sa cumperi o combina frigorifica este garantia pastrarii alimentelor mereu comestibile. Ei bine Arctic ANK356-4+ dispune de o functie care previne aparitia bacteriilor.

Unul din lucrurile care ne-au placut cel mai mult la aceasta combina este congelatorul care dispune de mai multe compartimente pentru care putem selecta diferite moduri de congelare, inclusiv congelarea intr-un timp cat mai scurt.

Combina frigorifica Arctic ANK356-4+De cele mai multe ori ne este frica sa punem o cratita care este ceva mai grea in frigider pentru ca rafturile ar putea sa nu reziste. Rafturile de sticla rezistenta a combinei Arctic ANK356-4+ rezista la o greutate de pana la 20kg, deci nu vom avea prea multe griji. De asemenea interiorul acestei combine frigorifice este foarte bine structurat pentru o mai buna organizare a alimentelor.

 

Volum, pret si concluzii

Laudam Arctic ANK356-4+ pentru faptul ca dispune de un spatiu foarte mare de stocare. Ei bine trebuie sa stiti ca aceasta combina are un volum net total de 331 de litri dintre care 126 de litri sunt ai frigiderului iar restul de 205 de litri ai frigiderului.

Ceea ce atrage insa cei mai multi cumparatori este pretul combinei Arctic ANK356-4+ care are un pret de doar 1.500 de lei, o adevarata achizitie reusita!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email