Combina frigorifica Arctic ANK305+

Cine zice ca o combina frigorifica de dimensiuni mari trebuie numaidecat sa consume si mai multa energie electrica? Ei bine combina frigorifica nu respecta aceste zvonuri, bucurandu-ne cu un spatiu foarte generos unde ne putem gazdui alimentele precum si cu un consum de energie electrica foarte mic. Ce iti poti dori mai mult de la ea?

 

Prezentarea combinei frigorifice Arctic ANK305+Combina frigorifica Arctic ANK305+

Probabil ca trebuie sa incepem cu o specificatie de care se intereseaza majoritatea cumparatorilor: consumul energiei electrice. Arctic ANK305+ face parte din clasa energetica A+, ceea ce inseamna un consum foarte mic de energie, in ciuda dimensiunilor relativ mari pe care le are, aceasta clasa fiind a 3-a intr-un top al claselor cu cel mai mic consum. Mai exact, consumul este de 268 kWh/an, mai mic chiar decat al combinei frigorifice Arctic AK346N+.

 

Vezi noutati despre functiile si pretul combinei.

 

Atunci cand punem un anumit aliment intr-o combina frigorifica trebuie sa fim siguri ca atunci cand il scoatem acesta va fi la fel de bun de consumat precum era initial. Arctic ANK305+ ne garanteaza protectia alimentelor fiind dotata cu aditivi care previn aparitia bacteriilor. Un detaliu foarte important pentru sanatatea noastra.

Aveti nevoie de o congelare cat mai rapida a alimentelor? Arctic ANK305+ dispune de o functie special conceputa in acest sens: Fast Freeze XL Zone.

 

Spatiu, pret si alte informatii

Un alt aspect foarte important al electrocasnicelor de acest tip este spatiul pe care ni-l pune la dispozitive. Spatiul combinei Arctic ANK305+ este conceput in asa fel incat sa poata fi cat mai eficient. Asta deoarece este structurat in 3 rafturi in frigider si patru rafturi pe usa. Toate acestea pot fi folosite in asa fel incat sa putem stoca o cantitate cat mai mare de produse.

Daca tot am deschis capitolul spatiu trebuie sa mentionam cu exactitate capacitatea frigiderului. Volumul net total al frigiderului este de 291 de litri, dintre care 87 de litri apartin congelatorului iar restul de de 204 de litri frigiderului.

Despre Arctic ANK 305+ ar mai trebui sa stiti faptul ca dispune de un sistem de dezghetare automata al frigiderului in timp ce dezghetarea congelatorului se face manual.

In cazul in care va intrebati care este pretul lui Arctic ANK 305+, va dezvaluim ca acesta costa 1.200 de lei insa deseori il puteti gasi la reducere.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email