Frigider Arctic AND245+

Exista frigidere precum modelul LG GSL325PZCVD cu pretul de ordinul zecilor de mii, cu o capacitate uimitoare de stocare a alimentelor precum si cu o lista foarte mare de dotari si functii. Totusi nu toata lumea are nevoie de astfel de frigidere iar din acest motiv pe piata acestor produse exista si frigidere la preturi accesibile, pe care si le pot permite mai multe persoane.

Un astfel de frigider este si Arctic AND245+, frigider caruia ii vom face un review in randurile urmatoare.

 

Arctic AND245+ este un frigider cu pret pentru buzunarul tuturorFrigider Arctic AND245+

Chiar daca are un pret foarte bun, Arctic AND245+ nu poate fi considerat un frigider mai putin puternic sau in care alimentele nu vor fi pastrate prea bine. Ba din contra. Arctic AND245+ dispune de o garnitura antibacteriana astfel incat bacteriile vor fi mereu la distanta fata de alimentele noastre.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, la fel ca majoritatea produselor frigorifice, Arctic AND245+ face parte din clasa energetica A+ care garanteaza un consum redus de energie.

 

Afla parerile celor care au achizitionat acest frigider.

 

Volumul net total de 228 de litri pe care il are acest frigider poate fi folosit la intreaga sa capacitate datorita rafturilor ajustabile. De asemenea tot pentru o stocare organizata a alimentelor exista un suport special pentru oua precum si o tava pentru gheata.

Arctic AND245+ dispune si de un compartiment de 49 de litri in care se afla congelatorul.

 

Pret si alte detalii despre acest frigider

Atunci cand ramanem fara curent, Arctic AND245+ va continua sa pastreze alimentele in siguranta timp de 16 ore, ceea ce e un detaliu super pentru un astfel de frigider. De asemenea nivelul de zgomot este unul incredibil de mic de doar 40 dB, mai mic chiar decat al multor frigidere de top.

Am tot facut referire la pret pana acum insa nu v-am zis exact care este acesta. Ei bine o facem acum. Arctic AND245+ are un pret uimitor de mic de doar 1.100 de lei, deseori fiind chiar la reducere.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email