Congelator Arctic ANC246+

De regula, in familiile cu un numar mai  mare de membri se gateste foarte mult si se pastreaza mereu rezerve pentru acele seri in care trebuie pregatita o cina cat mai bogata. Din acest motiv congelatorul unei unei combine frigorifice poate fi uneori prea mic pentru pastrarea alimentelor. In acest caz este mai util un congelator deoarece are o capacitate mult mai mare.

Astfel in randurile urmatoare vom face un review congelatorului Arctic ANC246+, o electrocasnica la pret redus si consum de energie mica.

Arctic ANC246+ este congelatorul perfect pentru familiile pentru care mancarea proaspata este un moft

De regula se crede ca un congelator are un consum de energie electrica mai mare decat o combina frigorifica. Noi va spunem ca nu este asa deoarece Arctic ANC246+ face parte din clasa energetica A+, clasa pe care o gasim si in descrierea combinei frigorifice Arctic ANK366NFS+. Concluzia este deci ca nu exista diferente de consum indiferent ca vorbim despre un congelator sau o combina frigorifica.

In ceea ce priveste capacitatea congelatorului Arctic ANC246+, ca tot vorbeam despre capacitate mai sus, aceasta este de 215 litri iar consumul de energie este de doar 257 kWh pe an. Toata aceasta capacitate este structurata in 6 compartimente, pentru o stocare mai organizata a alimentelor.

Un alt lucru foarte important la un congelator este capacitatea de congelare. Arctic ANC246+ poate congela pana la 14 kg in 24 de ore. In ceea ce priveste autonomia pentru momentele in care ramanem fara curent, Arctic ANC246+ va pastra alimentele in cea mai buna conditie timp de 16 ore fara energie electrica.

Pret si alte detalii

Sa nu credeti ca acest congelator va face sa nu va puteti bea cafeaua in liniste. Asta deoarece nivelul de zgomot este de doar 48 dB, adica foarte putin zgomot.

In cazul in care v-am convins sa va cumparati congelatorul Arctic ANC246+, pretul acestuia este de doar 1.300 de lei, un pret foarte mic daca doriti sa aflati opinia noastra.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email