Combina frigorifica Arctic AK346NF+

Arctic AK346NF+ este o combina frigorifica eleganta si moderna, care poate sa pastreze proaspete o multime de alimente, ofera un aspect cat se poate de placut oricarei bucatarii si este economa.

Ne vom opri pentru prima data la aspect pentru a descoperi in Arctic AK346NF+ o combina alba, cu finisaje pe cat de simple, pe atat de moderne si elegante.

Manerele celor doua usi ies in evidenta prin culoare iar ecranul LCD care ofera informatii despre temperatura din interior, ofera o pata de culoare intregului aparat. In plus, aceasta combina vine la un super pret, fiind disponibila in cadrul unei oferte speciale.

Care sunt dotarile combinei Arctic AK346NF+?

Atunci cand vorbim despre dotari, treburile stau mult mai bine. Arctic AK346NF+ este echipata cu o multime de dotari impresionante, asemeni celor de pe modelul Samsung RB29FSRNDSA, cum ar fi urmatoarele:

Eco Frost Free. Este un sistem de racire care mentine un nivel de umiditate optim, prevenind formarea ghetii in cele doua compartimente. Astfel, nu va mai trebui sa dezgheti combina periodic;

Eco Buzz. Este o solutie de la Arctic ce previne cresterea temperaturii in interiorul combinei frigorifice. Daca uiti sa inchizi usa combinei sau daca nu o inchizi corect, aceasta te va avertiza sonor.

Eco LED. Iluminarea din interiorul combinei se face pe baza de LED, ceea ce duce la economii substantiale de energie. Practic, poti economisi de 7 ori mai multa energie in comparatie cu un iluminat normal. Chiar daca Arctic AK346NF+ nu consuma in mod normal foarte multa energie, aceasta tehnologie este un mare plus pe termen lung.

Eco Breeze. La Arctic AK346NF+ totul este eco. Astfel, tehnologia Eco Breeze reuseste sa elimine variatiile de temperatura si prelungeste in felul acesta timpul de conservare al fiecarui aliment.

Display Electronic. Gestionarea aparatului se face cu ajutorul unui display electronic, ce te ajuta sa controlezi intreaga functionare. De aici poti regla temperatura din fiecare compartiment, fara sa fie nevoie de deschiderea vreunei usi.

Una peste alta, Arctic AK346NF+ este o alegere perfecta daca ne dorim o combina frigorifica cu capacitate mare de incarcare (287 litri dupa cum precizam mai sus), Clasa energetica A+ adica foarte economica, si un pret foarte redus. Parerile clientilor sunt bune, si se pot citi pe pagina produsului.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email