Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+

Daca iti cumperi o combina frigorifica pentru a avea mereu alimente proaspete insa nu ai reusit sa faci chiar cea mai buna achizitie, atunci probabil ca esti foarte dezamagit. In ceea ce priveste combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, aceasta nu a dezamagit pe nimeni ci chiar a fost foarte laudata pe forumuri. Din acest motiv am dorit sa va impartasim si noi opinia in legatura cu aceasta combina.

Inainte de toate trebuie sa spunem ca Arctic AK1M406NFS+ este una din acele combine frigorifice care reuseste sa mentina mereu alimentele proaspete cu ajutorul unui numar mare de functii concepute special in acest sens.

 

Vreti sa aflati destalii despre produs si despre pretul acestuia? 

 

Arctic AK1M406NFS+ este o combina care primeste nota maxima pentru sistemul de racire

Una dintre cele mai importante functii la o combina frigorifica este, dupa cum spuneam si adineauri, functia No Frost. Aceasta nu permite formarea ghetii ajutand totodata ca umiditatea sa fie mereu la un nivel optim.

Facem insa o pauza de la capitolul functii pentru ca trebuie sa spunem faptul ca Arctic AK1M406NFS+ face parte din aceeasi clasa energetica precum combina frigorifica Arctic ANK356-4+, adica A+.Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+

Revenim insa la functiile acestei combine frigorifice si trebuie sa va prezentam functia Air Flow Dual Tech, o tehnologie care ajuta la o racire multidirectionala cu ajutorul curentilor de aer. Astfel atat temperatura cat si umiditatea va fi distribuita uniform, un lucru util deoarece astfel mirosurile alimentelor nu se vor amesteca intre ele.

Alimentele mai fragile precum carnea cruda pot fi pastrate in siguranta folosind functia Fresh Max 0°C pentru compartimentul in care sunt stocate.

Spuneam mai sus faptul ca Arctic AK1M406NFS+ primeste nota maxima pentru sistemul de racire. Ei bine un alt capitol la care trece cu brio este volumul. Cu o capacitate neta de 356 de litri, combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+ permite pastrarea unei cantitati mari de produse mai ales faptului ca este structurata in mai multe compartimente iar rafturile sunt dintr-o sticla rezistenta care nu va ceda prea usor.

 

Concluzii si pret

Arctic AK1M406NFS+ este o combina de care nu ai cum sa nu te indragostesti. Are un aspect foarte placut, foarte multe functii utile, o capacitate de stocare mare precum si un pret foarte bun. Aceasta costa doar 1.800 de lei, pret pentru care iti garanteaza prospetimea alimentelor in orice moment.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email