Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++

Astazi continuam seria dedicata modelelor ieftine si o sa va vorbesc despre masina de spalat Arctic AFD7000A++.

Aceasta reuseste sa impresioneze prin pretul foarte mic la care este disponibil, fiind printre cele mai ieftine modele de pe piata din Romania la momentul actual.

Arctic AFD7000A++ reuseste sa fie peste modelul Heinner HWM-6010 despre care v-am vorbit in urma cu ceva timp, prin faptul ca este net superior din punct de vedere al capacitatii maxima de incarcare (care este de 7 kilograme).

 

Vezi pretul aici.

 

Un aspect care m-a impresionat cel mai mult la Arctic AFD7000A++ este asa-zisul Eco Dose, adica un sistem care permite performante uimitoare in spalare prin modul in care stie sa optimizeze dosarea detergentului lichid, astfel incat acesta sa fie mai eficient si sa patrunda adanc in tesatura.

 

Pret de invidiat si performante de top!Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++

Un alt lucru foarte atragator la Arctic AFD7000A++ este sistemul Aqua Safe, care ne ajuta si mai mult sa economisim prin faptul ca optimizeaza consumul de apa astfel incat aceasta sa nu fie folosita in exces, ci exact atat cat este nevoie.

Este o masina de spalat economica si prin faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A++, iar clasa de eficienta la spalare este A, asadar hainele tale vor avea parte de un tratament special!

Masina de spalat Arctic AFD7000A++ mai vine si cu un program extra-clatire, sistem de protectie impotriva copiilor, si un afisaj tip LED unde putem vedea timpul ramas pana la finalizarea spalarii, precum si etapa la care a ajuns.

 

Concluzii

Arctic AFD7000A++ reprezinta o alegere excelenta pentru toti cei care isi doresc o masina de spalat ieftina si capabila sa spele o cantitate mai mare de haine intr-o singura sesiune.

Daca nu a reusit sa va atraga, atunci trebuie sa stiti ca un al model ieftin si bun este Heinner HWM-5100 pe care o recomand.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email