Masina de spalat rufe Arctic AED6000A++

In cadrul review-ului de astazi o sa va prezint o masina de spalat ieftina, care reuseste sa se evidentieze prin pretul acesteia foarte mic, dar si prin raportul foarte bun calitate-pret.

Este vorba despre Arctic AED6000A++, o ruda nu foarte apropiata a modelului Arctic AFD7000A++, venind nu doar cu un pret foarte bun, dar si cu un design care il face destul de atragator.

Un alt element care ne-a atras la Arctic AED6000A++, si care cu siguranta iti va placea si tie, este faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca o sa facem economie nu doar la achizitie, ci si pe termen lung (la fel ca in cazul lui Indesit IWD 61051 C ECO).

Masina de spalat rufe Arctic AED6000A++

 

Arctic AED6000A++ este recomandarea noastra din aceasta gama de pret!

Cred ca v-ati dat seama inca de la inceput faptul ca acest excelent produs ieftin este special datorita raportului foarte bun dintre calitate si pret, astfel incat, desi nu cheltuim foarte multi bani, sa cumparam ceva de calitate, de care sa ne bucuram o perioada lunga de timp.

 

Vezi pretul actualizat!

 

Masina de spalat rufe Arctic AED6000A++Noua masina de spalat accesibila are o capacitate maxima de incarcare de pana la 6 kilograme, iar viteza in centrifugare este de 1000 RPM. Avem de asemenea la dispozitie si un program rapid de spalare, care iti spala hainele in doar 14 minute (un adevarat record!), fiind perfect pentru momentele in care ai nevoie urgenta de haine curate.

 

Ne place pentru economia pe care o face!

Arctic AED6000A++ stie sa faca economie, iar acest lucru este de la sine inteles, din moment ce face parte din clasa de eficienta energetica A++, nu-i asa? Consumul acestuia in program standard este de doar 0.71 kwh, iar consumul mediu anual de apa este de 8800 litri.

Este de asemenea si o masina de spalat silentioasa, nivelul de zgomot in centrifugare abia atingand valoarea de 70 dB(A).


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email